menu
Home » Woning huren » Westeinde 68

Westeinde 68 - Harderwijk

Binnenkort beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar! Complex Westeinde staat voor seniorenhuisvesting voor ouderen die zelfstandig wonen. In totaal zijn er 24 appartementen voorzien van een slaapkamer Lees meer
TE HUUR

€ 647 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 80.00
 • Gebruiksoppervlakte
  45 m²
 • Woonoppervlakte
  45 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

Binnenkort beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar!

Complex Westeinde staat voor seniorenhuisvesting voor ouderen die zelfstandig wonen.

In totaal zijn er 24 appartementen voorzien van een slaapkamer en inpandige berging. De woningen zijn voorzien van een buitenruimte of balkon. In totaal zijn er 2 verdiepingen.

Te voet bent u met ongeveer 10 minuten in het historische stadscentrum. De bushalte is voor de appartementen gelegen.

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over één slaapkamer, een balkon en een inpandige berging. Onlangs is de keuken en badkamer van dit appartement gerenoveerd.

Interesse?
Neem contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement om er achter te komen welke appartementen op dit moment beschikbaar zijn. De aanmeldingen voor de woningen worden op volgorde van inschrijving behandeld.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Westeinde 68

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten