menu
Home » Woning huren » Westeinde 22B

Westeinde 22B - Harderwijk

Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar! Complex Meerstaete staat voor seniorenhuisvesting voor ouderen die zelfstandig wonen. In totaal zijn er 16 appartementen voorzien van een slaapkamer en inpandige Lees meer
TE HUUR

€ 700 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 95.00
 • Gebruiksoppervlakte
  52 m²
 • Woonoppervlakte
  52 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

Beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar!

Complex Meerstaete staat voor seniorenhuisvesting voor ouderen die zelfstandig wonen.

In totaal zijn er 16 appartementen voorzien van een slaapkamer en inpandige berging. De woningen zijn voorzien van een buitenruimte of balkon. In totaal zijn er 2 verdiepingen.

Te voet bent u met ongeveer 10 minuten in het historische stadscentrum. De bushalte is voor de appartementen gelegen.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over twee slaapkamers, een balkon en een inpandige berging.

Interesse?
Neem contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement om er achter te komen welke appartementen op dit moment beschikbaar zijn. De aanmeldingen voor de woningen worden op volgorde van inschrijving behandeld.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Westeinde 22B?

De huurwoning aan Westeinde 22B in Harderwijk is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten