menu
Home » Woning huren » Werkdroger

Werkdroger - Laren

Seniorenwoning vanaf 65 jaar. Amaris Theodotion is gelegen in het mooie dorp Laren en kent een rijke geschiedenis met betrokkenheid van de Johanniter Orde. Amaris Theodotion heeft een uitgebreid woon- Lees meer
TE HUUR

€ 1632 - € 1950

  • Aantal huurwoningen
    26
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Seniorenwoning vanaf 65 jaar.

Amaris Theodotion is gelegen in het mooie dorp Laren en kent een rijke geschiedenis met betrokkenheid van de Johanniter Orde. Amaris Theodotion heeft een uitgebreid woon- en zorgpalet. Het complex beschikt over 26 huurappartementen.

Kenmerken appartementen
•    Lichte woningen met meestal groen uitzicht
•    Rolstoeltoegankelijke badkamer en toilet in appartement. 
•    Luxe open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur
•    Alle woningen beschikken over een balkon met uitzicht
•    Inpandige berging

Zelfstandig wonen nabij het woonzorgcentrum. Waar indien nodig gebruik gemaakt kan worden van de activiteiten/voorzieningen.

•    Grote activiteitenruimte voor ontspanning en ontmoeting
•    Grote en groene tuin om in te wandelen
•    Ruim activiteitenaanbod
•    Gezellige huiskamers
•    Gemeenschappelijke fietsenberging
•    Op 10 - 15 minuten loopafstand en 5 minuten fietsafstand van het gezellige centrum van Laren

- Inkomensrichtlijnen  -

- Voor deze sociale huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een sociale huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. De toewijzing vind plaats door middel van passend toewijzen. Er is voor deze woning sprake van een maximale inkomensgrens om in aanmerking te kunnen komen. De inkomensgrenzen 2024 kunt u vinden via https://www.volkshuisvestingnederland.nl/actueel/nieuws/2023/12/06/indexering-inkomens-voor-woningtoewijzing-verkoopregels-en-passend-toewijzen-2024.
Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.
- Wilt u in aanmerking komen voor deze woning?-

Bent u enthousiast geworden over deze woning en voldoet u aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf u dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.
Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.
Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. U ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht u niets hebben vernomen, dan bent u helaas niet geselecteerd. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer u zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we u aan om meerdere voorkeuren door te geven indien u in meerdere woningen geïnteresseerd bent.
- Goed om te weten -

- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf

- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De huur is maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Werkdroger

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten