menu
Home » Woning huren » Wederiklaan 2-503

Wederiklaan 2-503 - Kampen

Zorgeloos wonen in de Amandelboom, dat kan in dit schitterende appartement! Deze huurappartementen zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig wonen. Dit nieuw Lees meer
TE HUUR

€ 800 p/m

  • Type
    Appartement
  • Servicekosten
    € 55.00
  • Gebruiksoppervlakte
    88 m²
  • Woonoppervlakte
    88 m²
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Zorgeloos wonen in de Amandelboom, dat kan in dit schitterende appartement!

Deze huurappartementen zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor senioren die kiezen voor comfortabel zelfstandig wonen.
Dit nieuw en eigentijds woonzorgcomplex omvat in totaal 70 huurappartementen, een woonzorgcentrum, een kerkzaal, restaurant, een groepspraktijk van huisartsen en diverse andere voorzieningen. De grote tuin biedt u een prettige groene plek dichtbij.

Via de brede hal kunnen zowel de 2 slaapkamers (+/- 15 m2 en 9 m2), de badkamer (+/- 7 m2) als de ruime woonkamer worden betreden (+/- 23 m2).

Het gebouw is voorzien van een duurzame klimaatinstallatie. Via een gesloten pompsysteem wordt energie uit de grond gehaald voor warmte in de winter en kou in de zomer. Alle appartementen zijn dan ook voorzien van vloerverwarming, welke tegelijkertijd iets kan koelen.

De nabijheid van De Amandelboom biedt u extra mogelijkheden. Als u dat wilt kunt u gebruik maken van vele faciliteiten zoals de grote tuin, het restaurant en activiteiten. Bovendien biedt de zorgorganisatie IJsselheem vanuit De Amandelboom desgewenst zorg en dienstverlening aan huis.

Voor uw fiets is plaats in de gemeenschappelijke fietsenberging in het souterrain. De ingang van deze berging ligt aan de Celesbroekweg. Hier kunt u ook een scootmobiel stallen. Ook is er de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage.

Heeft u belangstelling voor een appartement in dit complex? Voor de sociale huurwoningen dient u zich aan te melden bij de Woningzoeker in Kampen. Voor een vrije sector appartement waarbij u geen recht hebt op huurtoeslag kunt u zich melden bij ons.

De getoonde foto's zijn niet van het desbetreffende appartement, maar geven een impressie!

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Wederiklaan 2-503

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten