menu
Home » Woning huren » Wattbaan 27-36

Wattbaan 27-36 - Nieuwegein

Op een goede locatie in de wijk Plettenburg zijn in een voormalig kantoorgebouw 77 woningen gerealiseerd. Wij mogen in dit complex dit leuke appartement te huur aanbieden. Dit appartement is gelegen Lees meer
TE HUUR

€ 899 p/m

  • Type
    Appartement
  • Servicekosten
    € 100.00
  • Gebruiksoppervlakte
    38 m²
  • Woonoppervlakte
    38 m²
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Op een goede locatie in de wijk Plettenburg zijn in een voormalig kantoorgebouw 77 woningen gerealiseerd. Wij mogen in dit complex dit leuke appartement te huur aanbieden.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime woonkamer met aangrenzend de open keuken in rechte opstelling. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, combi-oven en koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken is er de toegang tot de slaapkamer en badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine-aansluiting. Het appartement heeft een eigen balkon dat vanuit de woonkamer bereikbaar is.

Het complex is gunstig gelegen. In de omgeving is er veel te doen en zijn er verschillende sportfaciliteiten te vinden. Winkelcentrum Cityplaza is op ca. 10 minuten fietsen bereikbaar en ook de snelwegen A2 en A27 liggen op korte afstand van het complex. Met de tram ben je in ca. 20 minuten op Utrecht Centraal.

Bijzonderheden Wattbaan 27-36
- Beschikbaar per 31 juli 2022
- Gelegen op de eerste verdieping
- Tweekamer appartement
- Woonoppervlakte ca. 38 m²
- Eén slaapkamer aanwezig
- Beschikt over een balkon

Inkomensrichtlijnen
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3,5 keer de vermelde huurprijs te zijn
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 3 keer de huurprijs
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of wil je meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

Goed om te weten
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de woning zelf
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Unieke bewoners-app
In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Kijk dan op vanderlinden.nl/woning-huren om je direct digitaal in te schrijven als woningzoekende.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Wattbaan 27-36

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten