menu
Home » Woning huren » Voorste Wei 5

Voorste Wei 5 - Harderwijk

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)! Dit appartement met twee slaapkamers is gelegen op de 1e verdieping en onderdeel van het senioren complex Weideheem aan de Voorste Wei te Harderwijk. Lees meer
TE HUUR

€ 683 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 100.00
 • Gebruiksoppervlakte
  69 m²
 • Woonoppervlakte
  69 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)!

Dit appartement met twee slaapkamers is gelegen op de 1e verdieping en onderdeel van het senioren complex Weideheem aan de Voorste Wei te Harderwijk. Het complex is centraal gelegen met de alledaagse voorzieningen nabij.

Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer en woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de grote slaapkamer (welke ook toegang biedt naar de badkamer), kleine slaapkamer, balkon en de keuken.

Weideheem staat voor zelfstandig wonen met alle zorgvoorzieningen binnen handbereik. Via de binnenplaats heeft u direct toegang tot het gebouw Weideheem waar u gebruik kunt maken van de faciliteiten van de zorgaanbieder. Daarnaast zijn er voor de bewoners faciliteiten zoals het gezellige Grandcafé Weideheem, de bibliotheek, een kapsalon, pedicure en de winkel.

De appartementen zijn gelegen in Harderwijk, in het zuidelijke gedeelte, nabij de A28.
Met de bus en auto bent u binnen enkele minuten in het historische stadscentrum. De bushalte is voor de appartementen gelegen, aan de Voorste Wei.

Het betreft een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen te hanteren. Voor een één persoonshuishouden dient het huishoudinkomen tussen de € 23.725 en € 40.024 te liggen. Voor een twee persoonshuishouden dient dit tussen de € 32.075 en € 40.024 te zijn (prijspeil 2021). Graag zien wij uw volledige inschrijving tegemoet zodat wij deze kunnen toetsen en bij akkoord een bezichtiging met u kunnen inplannen.

Voorste Wei in het kort:
• dichtbij het centrum
• supermarkt op loopafstand
• wonen in groene omgeving
• gratis parkeren
• in de buurt van kinderboerderij
• alle woningen voorzien van balkon of buitenruimte
• gemeenschappelijke fietsenberging + + oplaadplek (elektrische fiets)

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Voorste Wei 5

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten