menu
Home » Woning huren » Voorste Wei 5

Voorste Wei 5 - Harderwijk

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)! Dit hoek appartement met twee slaapkamers is gelegen op de 1e verdieping en onderdeel van het senioren complex Weideheem aan de Voorste Wei te Lees meer
TE HUUR

€ 683 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 95.00
  • Status
    Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder)!

Dit hoek appartement met twee slaapkamers is gelegen op de 1e verdieping en onderdeel van het senioren complex Weideheem aan de Voorste Wei te Harderwijk. Het complex is centraal gelegen met de alledaagse voorzieningen nabij.

Vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de inpandige berging, badkamer en woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de grote slaapkamer (welke ook toegang biedt naar de badkamer), kleine slaapkamer, balkon en de keuken.

Het betreft een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen te hanteren. Voor een éénpersoonshuishouden dient het huishoudinkomen tussen de € 23.725 en € 40.024 te liggen. Voor een twee persoonshuishouden dient dit tussen de € 32.075 en € 40.024 te zijn. Graag zien wij uw volledige inschrijving tegemoet zodat wij deze kunnen toetsen en bij akkoord een bezichtiging met u kunnen inplannen.

*Let op: de getoonde foto's zijn ter impressie en hoeven niet specifiek van dit appartement te zijn.*

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Voorste Wei 5

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten