menu
Home » Woning huren » Villa van Noort Almere

Villa van Noort Almere - Almere

Nog slechts twee te huur! Villa Van Noort, Schitterende nieuwbouwappartementen in Almere Poort, vele met een uniek uitzicht over het IJmeer. De in totaal 18 appartementen zijn gelegen in een luxe kleinschalig Lees meer
TE HUUR

€ 880 - € 950

  • Aantal huurwoningen
    18
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Nog slechts twee te huur! Villa Van Noort, Schitterende nieuwbouwappartementen in Almere Poort, vele met een uniek uitzicht over het IJmeer.

De in totaal 18 appartementen zijn gelegen in een luxe kleinschalig gebouw, passend bij het strandgevoel. Door de verspringende gevels, het kleurgebruik en het hoogteverschil heeft dit gebouw absoluut een fraaie uitstraling.

De lichte appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen. De praktisch ingerichte 3-kamer appartementen op de begane grond (ca 55-60 m2) hebben een ruime tuin op het westen waardoor u optimaal van het buitenleven kunt genieten. De appartementen op de 2e en 3e woonlaag (ca 55 m2) hebben alle een grote buitenruimte en zijn meest voorzien van twee slaapkamers. Een enkeling heeft één slaapkamer waardoor die woning een grotere living heeft. Op de 4e en tevens bovenste woonlaag liggen drie unieke top appartementen (ca 55 tot 72 m2). Zij hebben prachtig zicht over het IJmeer vanaf de ruime dakterrassen. Diverse appartementen hebben ook nog eens verhoogde plafonds, wat het gevoel van ruimte en luxe vergroot.

Alle appartementen worden voorzien van luxe keukens met inbouwapparatuur (te weten, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie) en hoogwaardig afgewerkt sanitair. De wanden worden afgewerkt met luxe behang. Op de vloerbedekking en eventuele raambekleding na is het appartement dus zo te betrekken. Op de begane grond bevinden zich de bergingen van de appartementen. Ook heeft elk appartement een eigen parkeerplaats voor of naast het gebouw.

Wat betreft ligging, is deze locatie ideaal! Almere Poort is een levendig stadsdeel aan de rand van Almere, op een steenworp van Amsterdam en het Gooi. De uitvalswegen naar de snelweg A6 zijn zeer goed. Het centrum van Almere Poort biedt diverse voorzieningen en een riante supermarkt is zelfs op loopafstand. De jachthaven in het DUIN gebied wordt verder ontwikkeld tot een prachtige haven met een eigen boulevard en bijbehorende voorzieningen. Op dit moment zijn er ook nog ligplaatsen beschikbaar. Het bijzondere van juist deze locatie is dat ondanks de ligging nabij vele voorzieningen ook het strand en het bos op loop- en fietsafstand zijn.

Uiteraard biedt het centrum van Almere vele winkels en restaurants welke met de auto maar ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. Almere Poort heeft een eigen treinstation en heeft daarmee een zeer goede verbinding en bereikbaarheid met grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Zwolle.

De indicatie oplevering is 3e kwartaal 2017.

Heeft u belangstelling? Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Hou er rekening mee dat er inkomensvoorwaarden gelden. U kunt zich inschrijven middels ons woningaanvraagformulier. Complete aanvragen gaan voor op incomplete aanvragen.

Ja, ik heb interesse in Villa van Noort Almere

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten