menu
Home » Woning huren » Vaartweg 42-301

Vaartweg 42-301 - Hilversum

*** Aanmelden voor een woning? Schrijf je nu in via www.woningnetgooienvechtstreek.nl *** Liv inn Hilversum is het nieuwe wonen voor ouderen. Gelukkig en gezond ouder worden en zelf bepalen hoe jij dit Lees meer
TE HUUR

€ 625 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 150.00
 • Gebruiksoppervlakte
  47 m²
 • Woonoppervlakte
  47 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

*** Aanmelden voor een woning? Schrijf je nu in via www.woningnetgooienvechtstreek.nl ***

Liv inn Hilversum is het nieuwe wonen voor ouderen.

Gelukkig en gezond ouder worden en zelf bepalen hoe jij dit wenst in te vullen? Kom dan eens kijken bij Liv inn Hilversum. Een unieke plek waar je veilig en zelfstandig kunt wonen in een gemeenschap die naar elkaar omkijkt. Waarbij je zorg kunt krijgen als dat nodig is én zelf aan het roer staat.

- Unieke gemeenschappelijke ruimtes -
Er zijn gemeenschappelijke ruimtes waar jij je tijd kunt doorbrengen. Denk bij deze ruimtes aan een riante leefkeuken, een gezellige familiekamer, het artistieke huistheater, een werkplaats en een binnentuin. Daarnaast is er een kapper aanwezig. Allemaal onder één dak.

- Locatie -
Liv inn Hilversum is centraal gelegen aan de Vaartweg en de Vondellaan. Op ongeveer 10 minuten lopen zijn er diverse supermarkten en op nog geen 20 minuten lopen sta je in het gezellige centrum. Het Corversbos bevindt zich op loopafstand. Direct vòòr het appartementencomplex bevindt zich een bushalte.

- De woningen -
In totaal zijn er 88 twee- en drie kamerappartementen beschikbaar. Alle appartementen zijn geheel gerenoveerd en zijn voorzien van een nieuwe keuken en badkamer. De appartementen op de begane grond hebben tevens een eigen buitenruimte. Er zijn verschillende typen woningen beschikbaar. U kunt in overleg een keuze maken.

- Huurprijzen -
U betaalt elke maand naast de huur een vast bedrag aan service- en stookkosten:
- Huurprijzen*: vanaf € 564,45 per maand.
- Voorschot servicekosten: € 50 per maand (onder voorbehoud van wijzigingen).
- Voorschot stookkosten: € 100 per maand

Eenmaal per jaar verrekenen wij uw daadwerkelijke energieverbruik met het door u betaalde voorschotbedrag. Zijn de jaarlijkse kosten hoger dan het voorschotbedrag? Dan moet u bijbetalen. Zijn deze lager, dan ontvangt u deze kosten (deels) terug.

- 24-uurs zorg en/of zorgindicatie -
Heeft u een directe zorgbehoefte? Welkom in Liv inn! Een warm thuis met goede zorg, praktische hulp en een actieve gemeenschap met sociale activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Alle zorgvoorzieningen zijn binnen handbereik wanneer u dat wenst.

Daarnaast beschikt Liv inn over een fysiotherapeut en een kapper. De appartementen en bijhorende gebouwen zijn zo ingericht dat u er, ook wanneer u minder mobiel wordt, zonder problemen met veel plezier kunt blijven wonen. Klaar om nu te genieten en goed voorbereid op de toekomst!

Heeft u een zorgindicatie? Ook dan zijn er mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

- Interesse -
Interesse in een woning? Het inschrijven en aanmelden voor een woning verloopt via woningnet (www.woningnetgooienvechtstreek.nl). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 088-533 00 00 of verhuur.habion@vanderlinden.nl

U kunt ook een kijkje nemen op de website: www.liv-inn.nl

- voorwaarden -
VERPLICHT: Inkomensverklaring belastingdienst
Uw belastbaar huishoudinkomen mag maximaal € 40.075,- (1 persoons huishouden) of € 45.014,- (2 persoons huishouden) per jaar zijn (prijspeil 2022). Wij vragen u na toewijzing om een recente inkomensverklaring van u en uw medebewoner. Zonder deze inkomensverklaring kunnen wij de woning niet toewijzen. In dit geval gaan wij verder met de volgende kandidaat. Zorg daarom tijdig voor een inkomensverklaring.
Een inkomensverklaring kunt u gratis bij de Belastingdienst aanvragen via telefoonnummer 0800-0543. Het kan tot vijf werkdagen duren voor u de inkomensverklaring toegestuurd krijgt. U kunt ook via de website www.belastingdienst.nl een exemplaar downloaden. Via het onderdeel Mijn Belastingdienst kunt u met uw DigiD een inkomensverklaring downloaden.

(*)De vermelde huurprijs is indicatief, onder voorbehoud van wijzigingen en verschilt per type appartement.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Vaartweg 42-301?

De huurwoning aan Vaartweg 42-301 in Hilversum is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten