menu
Home » Woning huren » VOCweg 111

VOCweg 111 - Lelystad

Luxe vleugel penthouse op de 6de verdieping met een riant uitzicht en een woonoppervlakte van 138 m2! Het betreft een zeer bijzonder en ruim vleugel penthouse met dakterras . Het appartement is voorzien Lees meer
TE HUUR

€ 1.672 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 48.00
 • Gebruiksoppervlakte
  138 m²
 • Woonoppervlakte
  138 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Luxe vleugel penthouse op de 6de verdieping met een riant uitzicht en een woonoppervlakte van 138 m2!

Het betreft een zeer bijzonder en ruim vleugel penthouse met dakterras . Het appartement is voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur. Zo zit er minimaal een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, een (combi)oven en een afzuigkap in de woning. De badkamer zijn voorzien van een ligbad, een aparte douchehoek, toilet en dubbele wastafels.

Wonen in de zon en uit de wind
Batavia Haven is gebouwd aan een cirkelvormige binnenhaven. Deze is geïnspireerd op de natuurlijke baai waar het vroegere Batavia in het voormalige Nederlands-Indië aan lag. Deze halve cirkel is gericht naar de zon en het water. De wind blijft hier zoveel mogelijk buitenspel. Batavia Haven is vrijwel de enige locatie langs het hele IJssel- en Markermeer die zo op het zonnige zuidwesten is gericht!

De getoonde foto's zijn van het desbetreffende appartement.

De huurprijs van dit appartement zijn €1.720,00 inclusief servicekosten en wordt standaard een waarborgsom gehanteerd ter grootte van 2 maanden huur.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de beheerder.
Een bezichtiging is mogelijk en is zeker de moeite waard!

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in VOCweg 111

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten