menu
Home » Woning huren » Uniastate 8

Uniastate 8 - Almelo

Binnenkort beschikbaar: nette 2-onder-1-kapwoning met garage en ruime voor- én achtertuin. Alle woningen staan in blokjes van twee, die gescheiden worden door de garages. De tuinen zijn veelal even breed Lees meer
TE HUUR

€ 759 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  120 m²
 • Woonoppervlakte
  120 m²
 • Status
  Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Binnenkort beschikbaar: nette 2-onder-1-kapwoning met garage en ruime voor- én achtertuin.

Alle woningen staan in blokjes van twee, die gescheiden worden door de garages. De tuinen zijn veelal even breed als het huis met garage. Een riant oppervlak dus!

Indeling:
Via de hal met trapopgang en toilet komt u in de ruime woonkamer en open keuken. De woonkamer is maar liefst 6.5 m. breed. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De keuken is aan de tuinzijde gelegen en is in lichte kleurstelling. De getoonde foto's zijn van de eerdere kijkwoning en geven een goed beeld van de diverse ruimtes.

De garage van de woning is bereikbaar vanaf de oprit en vanaf de achtertuin.

Via de trap komt u op de eerste verdieping met 4 slaapkamers. De badkamer is meest voorzien van een ligbad met douche, een 2e toilet en de wastafel.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Uniastate 8

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten