menu
Home » Woning huren » Terborchhof 75

Terborchhof 75 - Alkmaar

Hoeverstaete is een woon- en leefgemeenschap voor mensen met of zonder zorg. Hoeverstaete bestaat uit vier verbonden gebouwen in een groene en waterrijke omgeving in Alkmaar; de Vleugels, de Merel, de Lees meer
TE HUUR

€ 755 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 60.00
 • Gebruiksoppervlakte
  64 m²
 • Woonoppervlakte
  64 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Hoeverstaete is een woon- en leefgemeenschap voor mensen met of zonder zorg. Hoeverstaete bestaat uit vier verbonden gebouwen in een groene en waterrijke omgeving in Alkmaar; de Vleugels, de Merel, de Zwaluw en de Alkenhorst. Deze gebouwen tezamen vormen de leefgemeenschap waar bewoners betekenisvol samen oud kunnen worden. Ofwel een leefgemeenschap voor en door bewoners!

Hoeverstaete ligt aan de Terborchhof in Alkmaar en is een vernieuwende woon- en leefgemeenschap voor ouderen. Hier kunt u op een prettige manier oud worden zonder eenzaam te hoeven zijn, met de nodige reuring die daarbij hoort. Er zijn diverse voorzieningen, zoals een kapper en een pedicure en een brasserie voor een hapje en een drankje. In Hoeverstaete kunt u ongeacht uw veranderende behoefte aan zorg en ondersteuning gewoon in uw eigen appartement blijven wonen. De zorg is in handen van De Zorgcirkel.

De appartementen van Hoeverstaete


Terborchhof 75 gelegen in de Merel en Zwaluw is beschikbaar voor verhuur.
Deze sociale huurwoning is te huur voor;

Kale huurprijs: € 755,- per maand;
Servicekosten: € 60,- per maand.

Gelijkvloers, bereikbaar met een lift en voorzien van een (open) keuken en eigen badkamer.

Samenleven als goede buur
In Hoeverstaete kun je wonen vanaf de leeftijd van 55+. Zelfstandige vitale mensen én mensen met een zorgvraag, wonen als goede buren naast elkaar. Men heeft oog voor elkaar en de bewoners kunnen zich actief inzetten. Dit zorgt voor evenwicht en diversiteit, levendigheid en informele contacten binnen en buiten het complex. Om deze leefgemeenschap, ofwel de juiste mix van mensen met en zonder zorg te creëren, is de toewijzing van woningen van wezenlijk belang. Om die reden hebben we een toewijzingscommissie in het leven geroepen.

Bent u geïnteresseerd?
Neem contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement via verhuur.habion@vanderlinden.nl of bel 088 - 533 00 00. Wij helpen u graag verder!

(*)De vermelde huurprijs is indicatief, onder voorbehoud van wijzigingen en verschilt per type appartement.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Terborchhof 75?

De huurwoning aan Terborchhof 75 in Alkmaar is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten