menu
Home » Woning huren » Sumatraweg 290

Sumatraweg 290 - Almere

** NOMAD IN ALMERE: VERHUUR GESTART, INSCHRIJFPERIODE SLUIT OP VRIJDAG 14 MEI 2021 OM 12.00 UUR ** In Almere, op de plek waar bijna 10.000 jaar geleden nomaden jaagden en verzamelden, komt NOMAD. Een Lees meer
TE HUUR

€ 810 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 74.00
 • Gebruiksoppervlakte
  60 m²
 • Woonoppervlakte
  60 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

** NOMAD IN ALMERE: VERHUUR GESTART, INSCHRIJFPERIODE SLUIT OP VRIJDAG 14 MEI 2021 OM 12.00 UUR **

In Almere, op de plek waar bijna 10.000 jaar geleden nomaden jaagden en verzamelden, komt NOMAD. Een mooi nieuwbouwproject aan de Sumatraweg met 18 luxe maar toch zeer betaalbare huur appartementen (kale huurprijs tussen € 800,- en € 840,- per maand). Direct gelegen aan de archeologische vindplaats Zenit in Almere, een kleine, groene oase. Daar kan je optimaal van genieten, want alle woningen hebben een balkon of terras op het zonnige zuidwesten en ramen van het plafond tot aan de vloer. En het ‘jagen en verzamelen’? Dát kan nog steeds. Op de vindplaats; in Nomads eigen moestuin bijvoorbeeld of het voedselbos. NOMAD, groene vondst in Almere.

Dit appartement in het kort
- luxe appartement van circa 60m2
- 2 slaapkamers
- gelegen op de 1e verdieping
- Balkon op het zonnige zuidwesten (direct aan de woonkamer)
- Luxe keuken met moderne inbouwapparatuur
- Heerlijke badkamer met douche en wasbak
- Separaat toilet
- Eigen berging op de begane grond
- Unieke locatie naast vindplaats Zenit maar toch uitstekend bereikbaar
- Servicekosten: € 74,- per maand
- Inclusief één parkeerplaats op buitenterrein (verplichte afname voor € 25,- per maand)
- Prognose oplevering: Juli 2021 (let op: dit is nog niet definitief)

Locatie NOMAD
NOMAD grenst direct aan een bijzonder stukje grond: de archeologische vindplaats Zenit. Nog voor de Zuiderzee hier vrijelijk stroomde, was er land. Ook vandaag de dag is Nomads ligging ideaal. Met een supermarkt en een aantal restaurants op loopafstand. Genieten van de Oostvaardersplassen doe je iets verderop met een cappuccino in Gasterij de Oostvaarder. Trap nog even verder en je bent bij het Markermeer. Ook de reuring van het centrum van Almere ligt binnen handbereik: 23 minuten fietsen en je zit al op een gezellig terras op de Grote Markt. In NOMAD ligt heel Nederland praktisch aan je voeten: op 9 minuten lopen bevindt zich station Almere Oostvaarders en met de auto draai je zo de snelweg op!

Interesse
Schrijf je alleen of samen met je partner in via onze website op jouw favoriete appartement van NOMAD. Het is niet mogelijk om als vrienden of vriendinnen een woning te delen.

Belangrijk: zorg ervoor dat je de gevraagde documenten upload naar je persoonlijke woondossier. Alleen complete aanvragen* worden in behandeling genomen! Verzend geen documenten per e-mail, deze nemen wij helaas niet in behandeling.

* Bij je aanvraag hoort ook een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP) van de gemeente waar je nu staat ingeschreven. Houd rekening met de doorlooptijd hiervan, dit verschilt per gemeente.

Inkomensrichtlijn
Het minimale inkomen om in aanmerking te komen voor dit appartement is dat je bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld) minimaal 4x de kale huurprijs bedraagt. Huur je met je partner? Zijn of haar inkomen kan je dan voor 100% meenemen in deze berekening.

Rekenvoorbeeld: kale huurprijs = € 800,- dan dient het minimaal (gezamenlijk) bruto inkomen 800 x 4 = €3.200,- te zijn.

Sluitingstermijn
De inschrijfperiode voor NOMAD loopt tot en met vrijdag 14 mei 2021 12.00 uur, alleen complete aanvragen welke voor dit moment zijn aangeleverd worden in behandeling genomen.

Toewijzing appartementen
De appartementen worden begin juni toegewezen. Wij nemen persoonlijk contact op met de personen die een appartement toegewezen krijgen.

Hoewel aan de inhoud van de advertentie, afbeeldingen en plattegronden de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Sumatraweg 290

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten