menu
Home » Woning huren » Studiowoningen

Studiowoningen - Almere

Geregeld worden er mooie complete studio's in Almere aangeboden. Wijken variërend van Muziekwijk tot Parkwijk. Alle studio's bevinden zich op korte afstand van een NS station, waarbij een supermarkt ook Lees meer
TE HUUR

€ 600 - € 1200

  • Aantal huurwoningen
    8
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Geregeld worden er mooie complete studio's in Almere aangeboden. Wijken variërend van Muziekwijk tot Parkwijk. Alle studio's bevinden zich op korte afstand van een NS station, waarbij een supermarkt ook altijd dichtbij is.

De studio's variëren in oppervlakte tussen de 18 en 40 m2. Alle studio's worden ten alle tijden met stoffering verhuurd (inclusief vloer en gordijnen), daarnaast betaal je een voorschot voor gas/water/licht en internet.

Elke studio is voorzien van een eigen badkamer en eigen keuken. De keuken is hierbij voorzien van een kleine koelkast, kookplaat en afzuigkap. Woningen op de begane grond hebben vaak ook een tuin aangrenzend aan de woning.

Voor alle studio's is er een mogelijkheid in de tuin om de fietsen te stallen. Er is geen separate berging beschikbaar voor opslag van overige zaken.

De huurprijs is inclusief: huur woonruimte, stoffering (en eventueel meubilering), water, verwarming, elektra, internet, en gebruik van wasmachine . Zo weet je precies waar je aan toe bent iedere maand, geen verassingen!

Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Bijzonderheden:
-Borg 2 maanden huur
-Minimale huurperiode 12 maanden
-Inkomenseis: bruto inkomen minimaal 2x de huur
-Inschrijven toegestaan (studio is bedoeld voor max. 1 persoon)
-Beschikbaarheid: op aanvraag

Ja, ik heb interesse in Studiowoningen

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten