menu
Home » Woning huren » Studiowoningen

Studiowoningen - Almere

Geregeld worden er mooie complete studio's in Almere aangeboden. Wijken variërend van Muziekwijk tot Parkwijk. Alle studio's bevinden zich op korte afstand van een NS station, waarbij een supermarkt ook Lees meer
TE HUUR

€ 500 - € 1100

  • Aantal huurwoningen
    8
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Geregeld worden er mooie complete studio's in Almere aangeboden. Wijken variërend van Muziekwijk tot Parkwijk. Alle studio's bevinden zich op korte afstand van een NS station, waarbij een supermarkt ook altijd dichtbij is.

De studio's variëren in oppervlakte tussen de 18 en 40 m2. Alle studio's worden ten alle tijden met stoffering verhuurd (inclusief vloer en gordijnen), daarnaast betaal je een voorschot voor gas/water/licht en internet.

Elke studio is voorzien van een eigen badkamer en eigen keuken. De keuken is hierbij voorzien van een kleine koelkast, kookplaat en afzuigkap. Woningen op de Begane Grond hebben vaak ook een tuin aangrenzend aan de woning.
Voor alle studio's is er een mogelijkheid in de tuin om de fietsen te stallen. Er is geen separate berging beschikbaar voor opslag van overige zaken.

De huurprijs is inclusief: huur woonruimte, stoffering (en eventueel meubilering), water, verwarming, elektra, internet, en gebruik van wasmachine . Zo weet je precies waar je aan toe bent iedere maand, geen verassingen!

Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Bijzonderheden:
-Borg 2 maanden huur
-Minimale huurperiode 1 jaar
-Inkomenseis: bruto inkomen minimaal 2x de huur
-Inschrijven toegestaan (studio is bedoeld voor max. 1 persoon)
-Beschikbaarheid: op aanvraag

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, ik heb interesse in Studiowoningen

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten