menu
Home » Woning huren » Studios070 / 's-Gravenzandelaan

Studios070 / 's-Gravenzandelaan - Den Haag

90 studentenwoningen aan de rand van het Haagse centrum. Wil je als student de privacy van een eigen onderkomen? Geen gedoe meer met kleine kamers, problemen met huisbazen en net-niet-locaties? Welkom Lees meer
TE HUUR

€ 600 - € 800

  • Aantal huurwoningen
    90
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

90 studentenwoningen aan de rand van het Haagse centrum.

Wil je als student de privacy van een eigen onderkomen? Geen gedoe meer met kleine kamers, problemen met huisbazen en net-niet-locaties? Welkom in dit toffe wooncomplex! Aan de rand van het centrum is in april 2021 een nieuwbouwproject met 90 zelfstandige studio’s opgeleverd. Uitsluitend bestemd voor studenten en promovendi.

Verdeeld over vier woonlagen vind je 90 studio’s die variëren in oppervlakte van 17 tot 29 vierkante meter. Groot genoeg voor alles wat je nodig hebt: ruimte om te zitten, te koken, te studeren, te slapen en te douchen. Je hebt er een eigen badkamer en keukentje met keramische kookplaat, bovenkastjes en aansluiting voor de koelkast.

Met je medestudenten deel je de volgende voorzieningen in dit gebouw:

> De achtertuin om te chillen of van de zon te genieten
> De fietsenstalling
> De was- en droogruimte waar je per wasbeurt afrekent

Toegang tot het complex is er alleen voor de bewoners. Via de intercom weet je of er bezoek voor je beneden staat. Camera’s in de algemene ruimten houden een oogje in het zeil. Fietsen staan veilig in de fietsenstalling op de afgesloten binnenplaats.

De studio's vind je aan de ‘s-Gravenzandelaan, in een wijk die grenst aan het centrum van de stad. In 5 minuten fiets je naar de Grote Markt, in 10 minuten naar de Haagse Hogeschool. Openbaar vervoer is in hartje Den Haag nooit een probleem. En ook de bereikbaarheid met de auto is uitstekend.

N.b. De foto's zijn gemaakt door Luuk Kramer.

Unieke bewoners-app:
- In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Inkomensrichtlijnen:
- Om in aanmerking te komen voor deze woning worden er inkomensrichtlijnen gehanteerd. Het bruto maandsalaris dient minimaal 3 keer de vermelde huurprijs te zijn
- Er wordt een waarborgsom van 1 keer de kale huurprijs gevraagd. Bij zelfstandig ondernemerschap vragen wij een waarborgsom van 2 keer de kale huurprijs
- Ben je een zelfstandig ondernemer, gepensioneerd of meer informatie over de inkomensrichtlijnen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq
Wil je in aanmerking komen voor deze woning?
- Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf je dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.

Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria.

Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. Je ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht je niets hebben vernomen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer je zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we je aan om meerdere voorkeuren door te geven indien je in meerdere woningen geïnteresseerd bent.

Goed om te weten:
- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf.
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Studios070 / 's-Gravenzandelaan

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten