menu
Home » Woning huren » Studios070 / Gravenzandelaan Den-Haag

Studios070 / Gravenzandelaan Den-Haag - s-Gravenhage

90 studentenwoningen aan de rand van het Haagse centrum. LET OP: Voor het huren is een huisvestingsvergunning verplicht, deze vraag je aan bij de Gemeente Den Haag. Wil je als student de privacy van Lees meer
TE HUUR

€ 600 - € 800

  • Aantal huurwoningen
    90
  • Status
    Beschikbaar
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

90 studentenwoningen aan de rand van het Haagse centrum. LET OP: Voor het huren is een huisvestingsvergunning verplicht, deze vraag je aan bij de Gemeente Den Haag.

Wil je als student de privacy van een eigen onderkomen? Geen gedoe meer met kleine kamers, problemen met huisbazen en net-niet-locaties? Welkom in dit toffe wooncomplex! Aan de rand van het centrum is in april 2021 een nieuwbouwproject met 90 zelfstandige studio’s opgeleverd. Uitsluitend bestemd voor studenten en promovendi.

Verdeeld over vier woonlagen vind je 90 studio’s die variëren in oppervlakte van 17 tot 29 vierkante meter. Groot genoeg voor alles wat je nodig hebt: ruimte om te zitten, te koken, te studeren, te slapen en te douchen. Je hebt er een eigen badkamer en keukentje met keramische kookplaat, bovenkastjes en aansluiting voor de koelkast.

Met je medestudenten deel je de volgende voorzieningen in dit gebouw:

> De achtertuin om te chillen of van de zon te genieten
> De fietsenstalling
> De was- en droogruimte waar je per wasbeurt afrekent

Toegang tot het complex is er alleen voor de bewoners. Via de intercom weet je of er bezoek voor je beneden staat. Camera’s in de algemene ruimten houden een oogje in het zeil. Fietsen staan veilig in de fietsenstalling op de afgesloten binnenplaats.

De studio's vind je aan de ‘s-Gravenzandelaan, in een wijk die grenst aan het centrum van de stad. In 5 minuten fiets je naar de Grote Markt, in 10 minuten naar de Haagse Hogeschool. Openbaar vervoer is in hartje Den Haag nooit een probleem. En ook de bereikbaarheid met de auto is uitstekend.

N.b. De foto's zijn gemaakt door Luuk Kramer.

1 beschikbare woningen
Studio

's-Gravenzandelaan 173D - 's-Gravenhage€ 740 per maandStudentenwoning

Interesse in Studios070 / Gravenzandelaan Den-Haag?

De huurwoning aan Studios070 / Gravenzandelaan Den-Haag in s-Gravenhage is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten