menu
Home » Woning huren » Stierop 7

Stierop 7 - Bergen (nh)

- Locatie – De woning is centraal gelegen in de buurt Saenegeest, diverse voorzieningen op fietsafstand. Saenegeest is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Daarnaast is dit, gezien Lees meer
TE HUUR

€ 1.371 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  25 m²
 • Woonoppervlakte
  25 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

- Locatie –

De woning is centraal gelegen in de buurt Saenegeest, diverse voorzieningen op fietsafstand. Saenegeest is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Daarnaast is dit, gezien de bevolkingsdichtheid, een relatief rustige buurt.

- Bijzonderheden Wetering 58 -

- Oppervlakte binnen ca. 95 m2
- Overige oppervlakte ca. 25 m2
- Oppervlakte buiten ca. 106 m2
- Tuin
- Inclusief garage en berging
- 3 slaapkamers
- Zoldervertrek

- Inkomensrichtlijnen -

• Om in aanmerking te komen voor deze woning is het goed te weten dat we hiervoor inkomensrichtlijnen hanteren. Als alleenverdiener bedraagt je bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4x keer de vermelde huurprijs van deze woning.

• Voor tweeverdieners tellen wij het tweede inkomen voor 75% mee.

• Rekenvoorbeeld: het bruto (gezamenlijke inkomen) maandinkomen voor een woning die € 1.000,- per maand kost is dus € 4.000 (1.000 x 4).

• In sommige gevallen is een waarborgsom verplicht.

• Ben je een zelfstandig ondernemer of met pensioen? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq
Wil je in aanmerking komen voor deze woning? -
Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Kijk dan op vanderlinden.nl/woning-huren om je direct digitaal in te schrijven als woningzoekende. Wij nemen dan contact met je op voor het vervolg van de procedure.

- Goed om te weten -

• Getoonde foto’s geven een impressie en kunnen afwijken van het desbetreffende appartement.
• De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

*Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Stierop 7

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten