menu
Home » Woning huren » Stationsplein 164

Stationsplein 164 - Lelystad

Gelegen op een ideale locatie in Lelystad: riant 3-kamer appartement op loopafstand van het station. Dit appartement is zeer ruim, met vooral een riante woonkamer. Ook de keuken is riant, er is voldoende Lees meer
TE HUUR

899

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 46.00
 • Gebruiksoppervlakte
  139 m²
 • Woonoppervlakte
  139 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Gelegen op een ideale locatie in Lelystad: riant 3-kamer appartement op loopafstand van het station.

Dit appartement is zeer ruim, met vooral een riante woonkamer. Ook de keuken is riant, er is voldoende plek voor een grote eettafel. Tevens is er een bijkeuken gesitueerd naast de keuken. De keuken is in lichte kleurstelling en niet voorzien van apparatuur. Het balkon is ruim, en kan eventueel halverwege afgesloten worden waardoor een serre gecreëerd wordt. Het balkon is gelegen op het westen, met zicht op het stationsplein en diverse terrassen. De badkamer is in lichte kleurstelling en voorzien van een ligbad, douchehoek, toilet en dubbele wastafel.
Het gehele appartement is opnieuw behangen, u kunt hier zo in!

Alle appartementen aan het Stationsplein hebben een parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Deze zijn niet genummerd, het is vrij parkeren voor diegene met een parkeerpas.
Tot slot hebben de appartementen een aparte berging op de begane grond.

De omgeving:
De appartementen zijn gelegen in het stadshart van Lelystad. Het station Lelystad Centrum ligt naast de appartementen, en is daarmee op loopafstand. Vanuit het station Lelystad Centrum kunt u met de trein richting Amsterdam of Zwolle. Tevens zijn er goede busverbindingen met diverse steden in de omgeving, o.a. Harderwijk en Emmeloord.
Met de auto bent u spoedig bij de A6. Ook Harderwijk staat in goede verbinding met Lelystad.

Op loopafstand zijn diverse supermarkten gelegen, alsmede een tandarts, apotheek en het ziekenhuis. Ook kent Lelystad gezellige terrassen en diverse restaurants.

Heeft u belangstelling voor een appartement? Wij horen u dan graag. Houdt u er rekening mee dat er inkomenseisen van toepassing zijn. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met de verhuurder.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Stationsplein 164

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten