menu
Home » Woning huren » Stationsplein 156

Stationsplein 156 - Lelystad

Gelegen op een ideale locatie in Lelystad: 3-kamer appartement op loopafstand van het station. Per direcet beschikbaar met een huurprijs van € 976,10 inclusief servicekosten en kosten voor een parkeerplaats. Indeling: U Lees meer
TE HUUR

€ 935 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 46.00
 • Gebruiksoppervlakte
  100 m²
 • Woonoppervlakte
  100 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Gelegen op een ideale locatie in Lelystad: 3-kamer appartement op loopafstand van het station. Per direcet beschikbaar met een huurprijs van € 976,10 inclusief servicekosten en kosten voor een parkeerplaats.

Indeling:
U komt binnen in de hal met de meterkast en toegang tot de twee slaapkamers, gelegen aan de achterzijde. Tevens bevindt zich hier het toilet en de badkamer, welke in lichte kleurstelling is. De badkamer is voorzien van een ruimte douche, 2e toilet en twee wastafels.

Via de hal komt u in de woonkamer welke zeer licht is door de vele raampartijen op het westen en op het oosten. Er is een groot balkon, waar u van de late middag en avondzon kunt genieten. Het balkon is halverwege af te sluiten met deuren waardoor een soort serre gecreëerd kan worden. De keuken is in lichte kleurstelling en niet voorzien van apparatuur.

Alle appartementen aan het Stationsplein hebben een parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Deze zijn niet genummerd, het is vrij parkeren voor diegene met een parkeerpas.

Alle appartementen hebben nog een aparte berging op de begane grond.

De omgeving:
De appartementen zijn gelegen in het stadshart van Lelystad. Het station Lelystad Centrum ligt naast de appartementen, en is daarmee op loopafstand. Vanuit het station Lelystad Centrum kunt u met de trein richting Amsterdam of Zwolle. Tevens zijn er goede busverbindingen met diverse steden in de omgeving, o.a. Harderwijk en Emmeloord.
Met de auto bent u spoedig bij de A6. Ook Harderwijk staat in goede verbinding met Lelystad.

Op loopafstand zijn diverse supermarkten gelegen, alsmede een tandarts, apotheek en het ziekenhuis. Ook kent Lelystad gezellige terrassen en diverse restaurants.

- Inkomensrichtlijnen -
• Om in aanmerking te komen voor deze woning is het goed te weten dat we hiervoor inkomensrichtlijnen hanteren. Als alleenverdiener bedraagt je bruto maandsalaris (inclusief vakantiegeld en 13e maand) 4x keer de vermelde huurprijs van deze woning.
• Voor tweeverdieners tellen wij het tweede inkomen voor 50% mee.
• Rekenvoorbeeld: het bruto (gezamenlijke inkomen) maandinkomen voor een woning die € 1.000,- per maand kost is dus € 4.000 (1.000 x 4).
• In sommige gevallen is een waarborgsom verplicht.
• Ben je een zelfstandig ondernemer, met pensioen of meer informatie over de inkomensrichtlijn? Ga dan voor meer informatie naar onze website: vanderlinden.nl/woning-huren/faq

- Wil je in aanmerking komen voor deze woning? -
Ben je enthousiast geworden over deze woning en voldoe je aan de inkomensrichtlijnen? Kijk dan op vanderlinden.nl/woning-huren om je direct digitaal in te schrijven als woningzoekende.

- Goed om te weten -
• Getoonde foto’s geven een impressie en kunnen afwijken van het desbetreffende appartement.
• De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden. Na deze periode is deze maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Stationsplein 156

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten