menu
Home » Woning huren » Startbaan 462

Startbaan 462 - Amstelveen

** Verhuur start binnenkort ** Inschrijven voor de nieuwsbrief gaat via olympiadeamstelveen.nl ** Direct tegenover de sportvelden van Amstelveen, aan de Startbaan, ligt de nieuwe, groene woonwijk Olympiade. Lees meer
TE HUUR

€ 1.060 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 70.00
 • Gebruiksoppervlakte
  63 m²
 • Woonoppervlakte
  63 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

** Verhuur start binnenkort ** Inschrijven voor de nieuwsbrief gaat via olympiadeamstelveen.nl **

Direct tegenover de sportvelden van Amstelveen, aan de Startbaan, ligt de nieuwe, groene woonwijk Olympiade. Olympiade bestaat uit 7 duurzame, hoogwaardige appartementencomplexen. Alle gebouwen dragen de naam van een unieke stad waar de Olympische Spelen hebben plaatsgevonden.

HUURAPPARTEMENTEN
In Olympiade kun je huren in drie moderne appartementencomplexen: Athene, Barcelona en Londen. De gebouwen zijn verschillend, in grootte en uitstraling, maar voor alle huurappartementen geldt dat ze luxe en compleet zijn afgewerkt met een keuken van Bruynzeel, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming, opdekdeuren en wanden met een filmlaag. Bovendien hebben alle appartementen een uitkragend balkon. De appartementen op de begane grond hebben een privétuin die grenst aan het collectieve park.

Binnenkort start de verhuur van gebouw Londen. Londen bestaat uit 7 woonlagen en biedt 87 2- en 3 kamerappartementen met een balkon of terras. De woonoppervlaktes variëren van circa 51 tot 82 m2. De appartementen zijn naar verwachting in april of mei 2024 klaar. Je kunt dus al snel verhuizen naar Olympiade!

LIGGING IN HET GROEN
De appartementencomplexen in Olympiade liggen in een semi-openbaar park ter grootte van meer dan twee voetbalvelden. Hier is alle ruimte om te sporten, te spelen, te wandelen of rustig een boek te lezen. De prachtige entrees van de gebouwen liggen ideaal, aan de groene binnentuin. In Olympiade kun je jouw actieve levensstijl dus koppelen aan een gezonde woonomgeving met veel comfort, daglicht, groen én volop ruimte voor sport en ontspanning.

LOCATIE
Olympiade is gelegen aan de Startbaan, naast de weidse sportvelden van Amstelveen. Op loopafstand vind je een grote verzameling aan sportscholen en sportverenigingen, zoals tennis, voetbal, hockey en rugby. Ook het Amstelveen College, de Internationale School van Amsterdam en het Herman Wesselink College liggen op een steenworp afstand. Op 3 minuten fietsen vind je de Albert Heijn. Iets verder ligt de PLUS, Ekoplaza en Coop. Wel zo gemakkelijk!

BEREIKBAARHEID
Olympiade is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Bushalte Bovenkerkerweg en Startbaan liggen op een paar minuten lopen. Reis je liever met de tram? Je fietst in 3 minuten naar Tramhalte Poortwachter. Reis je met de auto? In 5 minuten draai je de A9 op richting Schiphol en Haarlem, of rijd je via de A2 of A4 richting Amsterdam en Utrecht.

PARKEREN
Onder de appartementencomplexen en het park bevindt zich een grote parkeergarage voor bewoners en bezoekers. Ook is hier volop ruimte om je fiets te stallen. Er is parkeergelegenheid voor maximaal 1 auto per appartement.

PLANNING
Olympiade is in aanbouw. Naar verwachting worden alle huurappartementen (Athene, Barcelona en Londen) voor de zomer van 2024 opgeleverd. Het gebouw Londen loopt iets voor en zal naar alle waarschijnlijkheid al in mei klaar zijn en de gebouwen Athene en Barcelona medio juni 2024. De huurappartementen zullen gefaseerd, per gebouw, in verhuur worden gebracht. Zoals het er nu uitziet, zullen we begin maart starten met de verhuur van de 87 vrije sector huurappartementen in het gebouw Londen.

TOEWIJZINGSBELEID
Ben je een starter of doorstromer uit Amstelveen of heb je een sleutelberoep? Dan hebben we goed nieuws, want dan heb je voorrang bij het toewijzen van een betaalbare woning in Olympiade in Amstelveen. Meer concrete informatie over het toewijzingsbeleid delen we als de verhuur van start gaat.

HEB JE VRAGEN?
Heb je vragen over de vrije sector huurappartementen in Olympiade Amstelveen? Dan kun je een email sturen aan een van de makelaars.

Van der Linden Vastgoedmanagement
verhuur@vanderlinden.nl

Uppmärk Projectmakelaar
info@uppmark.nl

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Heb je interesse in een huurappartement in Olympiade? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en de start verhuur van de huurcomplexen in Olympiade.

Ja, ik heb interesse in Startbaan 462

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten