menu
Home » Woning huren » Staalmeesterslaan

Staalmeesterslaan - Amsterdam

Voor dit project is een wachtlijst, waar u zich zeker nog voor aan kunt melden, want wij hebben met regelmaat opzeggingen. Zeer gunstig gelegen appartementen in het nieuwe stadsdeel West, binnen de ring Lees meer
TE HUUR

€ 803 - € 1350

  • Aantal huurwoningen
    180
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Beschikbare woningen

Beschikbaar
Staalmeesterslaan 370 - Amsterdam€ 1205 per maand
Beschikbaar
Staalmeesterslaan 367 - Amsterdam€ 1195 per maand
Beschikbaar
Staalmeesterslaan 210 - Amsterdam€ 1170 per maand

Over de woning

Voor dit project is een wachtlijst, waar u zich zeker nog voor aan kunt melden, want wij hebben met regelmaat opzeggingen. Zeer gunstig gelegen appartementen in het nieuwe stadsdeel West, binnen de ring A10.

Deze 2, 4 en 5 kamer appartementen liggen in een groene omgeving en hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder.

Het complex bestaat uit twee woontorens welke een riant uitzicht hebben over de omgeving. Door de groene ligging aan het Rembrandtpark en gunstige ligging nabij winkels en openbaar vervoer, is dit complex geschikt voor jong en oud.

In dit complex zijn zowel twee-, vier- en vijfkamer appartementen met een eigen parkeerplaats.

INDELING:
Entree, hal met toilet, woonkamer met toegang tot balkon, open keuken v.v. recht keukenblok met inbouwapparatuur, 1,2, of 4 slaapkamers en een nette badkamer.
Bij het appartement behoort een eigen fietsenberging in de onderbouw en een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. (appartement kan niet worden gehuurd zonder parkeerplaats)

Om voor deze appartementen in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen mininaal 4,5 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem!

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een bezichtiging.
Wij verhuren niet aan meerdere studenten of woning delers.

Ja, ik heb interesse in Staalmeesterslaan

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je inschrijven, we plaatsen je dan op de wachtlijst. Dit is gratis en vrijblijvend.

Download het inschrijfformulier Zet mij op de wachtlijst
Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten