menu
Home » Woning huren » Staalmeesterslaan

Staalmeesterslaan - Amsterdam

Voor dit project is een wachtlijst, waar u zich zeker nog voor aan kunt melden, want wij hebben met regelmaat opzeggingen. Zeer gunstig gelegen appartementen in het nieuwe stadsdeel West, binnen de ring Lees meer
TE HUUR

€ 803 - € 1350

  • Aantal huurwoningen
    180
  • Status
    Beschikbaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Voor dit project is een wachtlijst, waar u zich zeker nog voor aan kunt melden, want wij hebben met regelmaat opzeggingen. Zeer gunstig gelegen appartementen in het nieuwe stadsdeel West, binnen de ring A10.

Deze 2, 4 en 5 kamer appartementen liggen in een groene omgeving en hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder.

Het complex bestaat uit twee woontorens welke een riant uitzicht hebben over de omgeving. Door de groene ligging aan het Rembrandtpark en gunstige ligging nabij winkels en openbaar vervoer, is dit complex geschikt voor jong en oud.

In dit complex zijn zowel twee-, vier- en vijfkamer appartementen met een eigen parkeerplaats.

INDELING:
Entree, hal met toilet, woonkamer met toegang tot balkon, open keuken v.v. recht keukenblok met inbouwapparatuur, 1,2, of 4 slaapkamers en een nette badkamer.
Bij het appartement behoort een eigen fietsenberging in de onderbouw en een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. (appartement kan niet worden gehuurd zonder parkeerplaats)

Om voor deze appartementen in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen mininaal 4,5 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem!

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een bezichtiging.
Wij verhuren niet aan meerdere studenten of woning delers.

3 beschikbare woningen
Staalmeesterslaan 2-kamer appartement

Staalmeesterslaan 384 - Amsterdam€ 1250 per maand
Staalmeesterslaan 370 - Amsterdam€ 1205 per maand
Staalmeesterslaan 367 - Amsterdam€ 1195 per maand

Interesse in Staalmeesterslaan?

De huurwoning aan Staalmeesterslaan in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten