menu
Home » Woning huren » Staalmeesterslaan

Staalmeesterslaan - Amsterdam

Deze 2-, 4- en 5-kamer appartementen liggen zeer gunstig gelegen in het stadsdeel Nieuw West, binnen de ring A10. Hier wonen betekent omgeven door groen. Pal voor de deur ligt het Rembrandtpark, ideaal Lees meer
TE HUUR

€ 803 - € 1350

  • Aantal huurwoningen
    180
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Deze 2-, 4- en 5-kamer appartementen liggen zeer gunstig gelegen in het stadsdeel Nieuw West, binnen de ring A10. Hier wonen betekent omgeven door groen. Pal voor de deur ligt het Rembrandtpark, ideaal voor een wandeling of om te ontspannen met familie en vrienden.

Het complex bestaat uit twee woontorens welke een riant uitzicht hebben over de omgeving. Gunstig gelegen aan de ring A10, het Rembrandtpark en in de nabijheid van winkels en openbaar vervoer. Bewoners hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder.

Deze woningen zijn ideaal voor personen die op zijn zoek naar (veel) woonruimte, ruimte om te ontspannen en in de nabijheid van de Ring willen wonen. Er zijn regelmatig twee-, vier- en vijfkamer appartementen beschikbaar met een eigen parkeerplaats.

- Indeling -
Entree, hal met toilet, woonkamer met toegang tot balkon, open keuken v.v. recht keukenblok met inbouwapparatuur, 1,2, of 4 slaapkamers en een nette badkamer. Bij het appartement behoort een eigen fietsenberging in de onderbouw en een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Appartementen worden altijd verhuurd met parkeerplaats.

- Inkomensrichtlijn -
Om voor deze appartementen in aanmerking te komen dient het bruto maand inkomen ongeveer 4x de bruto huurprijs te bedragen. Bij tweeverdieners tellen wij het tweede inkomen voor 50% mee. De woningen worden voor minimaal 12 maanden verhuurd.

- Interesse -
Interesse in een van de woningen of een vraag? Bel ons dan op 020- 5712 702 voor meer informatie of voor het inplannen van een bezichtiging.

Let op: wij verhuren niet aan meerdere studenten of woningdelers.

Ja, ik heb interesse in Staalmeesterslaan

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten