menu
Home » Woning huren » Staalmeesterslaan 384

Staalmeesterslaan 384 - Amsterdam

Beschikbaar: ruim 4-kamer appartement aan de Staalmeesterslaan gelegen op de 14e verdieping! De appartementen liggen in een groene omgeving en hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de Lees meer
TE HUUR

€ 1.250 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 294.00
 • Gebruiksoppervlakte
  85 m²
 • Woonoppervlakte
  85 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Beschikbaar: ruim 4-kamer appartement aan de Staalmeesterslaan gelegen op de 14e verdieping!

De appartementen liggen in een groene omgeving en hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder.

Het complex bestaat uit twee woontorens welke een riant uitzicht hebben over de omgeving. Door de groene ligging aan het Rembrandtpark en gunstige ligging nabij winkels en openbaar vervoer, is dit complex geschikt voor jong en oud.

In dit complex zijn zowel twee-, vier- en vijfkamer appartementen met een eigen parkeerplaats.

INDELING:
Entree, hal met toilet, woonkamer met toegang tot balkon, open keuken v.v. recht keukenblok, 3 slaapkamers en een nette badkamer.
Bij het appartement behoort een eigen fietsenberging in de onderbouw en een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage (appartement kan niet worden gehuurd zonder parkeerplaats).

Om voor deze woning in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen minimaal 4 maal de netto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem! Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar je netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van je netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.Wij verhuren niet aan meerdere studenten of woning delers.

De getoonde foto's geven een impressie en hoeven niet van het nu beschikbare appartement te zijn.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier op http://www.vanderlinden.nl . Mocht u vragen hebben dan kunt u ons per mail bereiken via het mailadres verhuur@vanderlinden.nl

Interesse in Staalmeesterslaan 384?

De huurwoning aan Staalmeesterslaan 384 in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten