menu
Home » Woning huren » Sprengpad 33

Sprengpad 33 - Zwolle

Eengezinswoning te huur aan autovrij plantsoen! Dit type B1 ligt aan het Sprengpad met zicht op het plantsoen. Indeling type B1: Indeling begane grond: ruime tuingerichte woonkamer van 30,8 m2, met Lees meer
TE HUUR

899

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  117 m²
 • Woonoppervlakte
  117 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Eengezinswoning te huur aan autovrij plantsoen!

Dit type B1 ligt aan het Sprengpad met zicht op het plantsoen.

Indeling type B1:
Indeling begane grond: ruime tuingerichte woonkamer van 30,8 m2, met half open keuken van circa 7,6 m2 voorzien van inbouwapparatuur zijnde een inbouwoven, gaskookplaat en koelvriescombinatie.
Indeling eerste verdieping: drie slaapkamers van respectievelijk 14,6 m2, 9,4 m2 en 8,3 m2 en badkamer met bad, douchehoek en 2e toilet.
Indeling tweede verdieping: via een vaste trap is de zolder van circa 24,2 m2 bereikbaar. Tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluiting.

De woning is voorzien van een voor- en een achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Achterin de tuin staat een separate houten berging. Met een totaal woonoppervlak van 120m2 is dit een zeer ruime woning, welke ideaal geschikt is voor gezinnen.

In de omgeving is voldoende openbare parkeergelegenheid. Het Sprengpad is niet toegankelijk voor auto's. U kunt hier parkeren in de zijstraten.

De getoonde foto's zijn een impressie van een vergelijkbaar type. Deze zijn niet van de nu beschikbare woning.

De omgeving: Zwolle, Stadshagen en de wijk De Rietkraag
Zwolle, een meer dan 765 jaar oude stad, was vroeger een Hanzestad, zeer gunstig gelegen aan de IJssel. Een sfeervol centrum herinnert nog aan deze tijd. De stad biedt een gezellig winkelcentrum, culturele activiteiten waterrecreatie, bovendien is er volop keuze in basis- en voortgezet en hoger onderwijs.

Tevens is Zwolle nog steeds een knooppunt van spoor-, water- en autowegen. Rondom Zwolle kan men volop van de natuur genieten; de rivier "De IJssel" het landelijke "Salland", de prachtige bossen op de Veluwe en het merengebied rondom Giethoorn.

De wijk waar deze woningen gelegen zijn heet De Rietkraag en is gelegen in het nieuwe stadsdeel Stadshagen.

Wonen in Stadshagen, dat is genieten van de weidsheid van het polderlandschap en profiteren van alles wat de stad te bieden heeft. Stadshagen ligt in de weilanden van de polder die zich ooit uitstrekte van Zwolle tot aan Hasselt en Kampen, direct aan het Zwarte Water. Even de brug over en u bent in de historische, bruisende binnenstad van Zwolle.

Op de fiets bent u binnen slechts 10 minuten in de binnenstad van Zwolle en met 2 minuten staat u in het natuurgebied van Mastenbroek. Stadshagen is een levendige wijk, waar alles op het gebied van winkelen, cultuur, sport en natuur dichtbij is. Het stadsdeel heeft zelfs zijn eigen festival.

Inmiddels zijn in het relatief nieuwe stadsdeel vele voorzieningen.
Zo is er een breed en gevarieerd aanbod van voorzieningen op het gebied van onderwijs, kinderopvang, zorg, winkels, sport en recreatie.

De Rietkraag zelf is een kindvriendelijke wijk bij uitstek: er is vrijwel geen doorgaand verkeer, volop ruimte om onbekommerd te spelen en er is een veilige route naar de scholen. De kleine concentraties van parkeerplaatsen in dwarsstraten waar niet wordt gewoond garanderen voldoende parkeerruimte. Het hart van de wijk wordt gevormd door de Rietkraagsingel die dwars door de wijk loopt. Parallel aan de singel loopt een breed pad waarlangs de bewoners heerlijk kunnen flaneren.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met ons.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Sprengpad 33

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten