menu
Home » Woning huren » Sportlaan

Sportlaan - Zuid Scharwoude

Keurige senioren appartementen (vanaf 55 jaar) nabij veel groen en diverse voorzieningen. De keuken en badkamer zijn vaak volledig gerenoveerd. Met regelmaat zijn er appartementen te huur in dit sfeervolle Lees meer
TE HUUR

€ 650 - € 720

  • Aantal huurwoningen
    53
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Keurige senioren appartementen (vanaf 55 jaar) nabij veel groen en diverse voorzieningen.

De keuken en badkamer zijn vaak volledig gerenoveerd. Met regelmaat zijn er appartementen te huur in dit sfeervolle woongebouw.

Deze appartementen zijn met recht comfortabel te noemen. De gerenoveerde keuken is voorzien van veel kastruimte en een kookplaat. De volledig gerenoveerde badkamer is praktisch ingedeeld en voorzien van een thermostaat kraan in de douche en een mengkraan bij de wastafel. De woonkamer is zeer licht door de grote raampartijen. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte. Op de begane grond is het een terras en op de verdiepingen een balkon met een vrij uitzicht. In de meeste gevallen is het woonoppervlak 53 m2.

In totaal zijn er 53 appartementen in het gebouw. Op één woning na zijn het allemaal 2-kamer appartementen. Het gebouw is rustig gelegen met veel groen rondom. De meeste appartementen hebben één slaapkamer en een aparte inpandige berging. Er is een algemene ruimte in het gebouw aanwezig, waar activiteiten worden georganiseerd en waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Comfort en gemak.

• Praktische indeling van de woningen
• Gelegen nabij veel groen
• Gerenoveerde keuken en badkamer

Alle appartementen in gebouw Grenswoude vallen in de sociale huur. U kunt in aanmerking komen voor huurtoeslag, uiteraard hangt dit ook af van uw eigen financiële situatie. Naast de huurprijs betaalt u per maand een bedrag aan servicekosten.

Ja, ik heb interesse in Sportlaan

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten