menu
Home » Woning huren » Sportlaan 4

Sportlaan 4 - Zuid-Scharwoude

- Per direct beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar - Dit twee kamer appartement is gelegen op de begane grond van het complex Grenswoude. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, (gerenoveerde) Lees meer
TE HUUR

€ 649 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 46.00
 • Gebruiksoppervlakte
  43 m²
 • Woonoppervlakte
  43 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

- Per direct beschikbaar voor senioren vanaf 55 jaar -

Dit twee kamer appartement is gelegen op de begane grond van het complex Grenswoude. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, (gerenoveerde) badkamer, slaapkamer en woonkamer met open (gerenoveerde) keuken. Vanuit de slaapkamer heeft u ook toegang tot de badkamer.

Belangstelling? Wij zien graag uw inschrijving tegemoet! Let op; u dient minimaal 55 jaar zijn om in aanmerking te komen voor dit complex. Wij toetsen op basis van uw inkomensverklaring 2019 of 2020 van de belastingdienst.

- Dit betreft een gerenoveerd appartement, de getoonde foto's zijn ter impressie en niet van het desbetreffende appartement. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleent. -

Ja, ik heb interesse in Sportlaan 4

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten