menu
Home » Woning huren » Spanjestraat 38B

Spanjestraat 38B - Almere

De verhuur is gestart! Inschrijven kan tot en met 19 november a.s. Het is belangrijk dat u uw aanvraag helemaal compleet aanlevert. Villa Verde Zuid is gelegen aan de Spanjestraat in Almere Poort, kleinschalig Lees meer
TE HUUR

€ 1.120 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 45.00
 • Gebruiksoppervlakte
  83 m²
 • Woonoppervlakte
  83 m²
 • Status
  Beschikbaar
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

De verhuur is gestart! Inschrijven kan tot en met 19 november a.s. Het is belangrijk dat u uw aanvraag helemaal compleet aanlevert.

Villa Verde Zuid is gelegen aan de Spanjestraat in Almere Poort, kleinschalig want slechts 12 appartementen. De appartementen zijn nu volop in aanbouw en worden naar verwachting nog het einde van dit jaar opgeleverd.

De appartementen
Dit fraaie 4-kamerappartement is gelegen op de 2e verdieping en heeft een ruim balkon van 7 m2, meest op het westen. Het woonoppervlak is ruim 83 m2. Bij dit appartement hoort een eigen parkeerplaats bij het gebouw en er is een separate berging van bijna 7 m2.

Afwerkingsniveau
Aan deze appartementen hoef je bij oplevering nog maar weinig te doen. De wanden zijn behangen en geschilderd, de keukens zijn luxe en voorzien van onder andere een koelkast, vaatwasmachine, afzuigkap, inductie kookplaat, combimagnetron. RVS spoelbak chromen kraan, kunststof achterwand en zwart composiet aanrechtblad. Er zijn hoogwaardig afgewerkte badkamers met hemeldouche, glazen douchescherm, wastafel met -meubel, spiegel met verlichting, handdoekradiator en vrijhangend toilet.

Inschrijven en voorwaarden
Belangstelling? Schrijft u zich in via een reactie op deze aanmelding. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt minimaal één maand huur als waarborgsom gevraagd. Er is een inkomensnorm van toepassing van minimaal 3,5 keer de maandhuur aan bruto inkomen. Inschrijven kan tot en met 19 november a.s.. Daarna worden de inschrijvingen beoordeeld en worden de woningen toegewezen. Complete aanvragen gaan hierbij voor op incomplete aanvragen.

Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen aan deze aanbieding en informatie geen rechten worden ontleend.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Interesse in Spanjestraat 38B?

De huurwoning aan Spanjestraat 38B in Almere is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten