menu
Home » Woning huren » Spadinalaan 627

Spadinalaan 627 - Amsterdam

** Nu in de verhuur | INSCHRIJVEN GAAT VIA: aanhetij.com ** The Bow | Aan het IJ Amsterdam De architect van The Bow heeft zich laten inspireren door dichtbebouwde steden, waar grootstedelijke woonblokken Lees meer
TE HUUR

€ 1.565 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 90.00
 • Gebruiksoppervlakte
  79 m²
 • Woonoppervlakte
  79 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

** Nu in de verhuur | INSCHRIJVEN GAAT VIA: aanhetij.com **

The Bow | Aan het IJ Amsterdam

De architect van The Bow heeft zich laten inspireren door dichtbebouwde steden, waar grootstedelijke woonblokken juist de sfeer bepalen. In het centrum van Parijs zie je veel gebouwen met bijzondere hoeken in de straten, die naadloos in elkaar over lijken te gaan. Je loopt er als het ware heel geleidelijk de hoek om. Deze grandeur heeft het ontwerp van The Bow ook, dat past bij de ligging aan de Docklandsweg én de twee prachtige pleinen.

The Bow telt 67 vrije sector huurappartementen. De appartementen liggen verspreid op de begane grond tot en met de derde verdieping. Het zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 46 tot 130 m2.

Parijse grandeur

Die Parijse grandeur wordt versterkt door de materialen die Orange Architects heeft gekozen, namelijk metselwerk dat voorzien is van een reliëf. Op de lagere verdiepingen is dit iets donkerder grijsbruin van kleur en het verloopt via cappuccino-achtige kleuren steeds lichter naar boven toe. De bovenste etages zijn als een glanzende witte kroon die haast lijkt op te lossen in de lucht.

De twee inkepingen in The Bow creëren drie woonkernen. Ze verzachten de bouwmassa en zorgen voor een grote mate van intimiteit. Ondanks dat er meer dan honderd appartementen in The Bow komen, lijkt het project zo veel kleinschaliger. Dat voelt prettig. Dankzij de inkepingen is er bovendien plaats voor twee grote tuinen, verbonden aan het interieur van het gebouw, wat zorgt voor een groot gevoel van privacy.

Persoonlijke tuinen

De tuinen van The Bow grenzen aan het openbare groen, maar liggen wel hoger dan het straatniveau. Op deze manier hebben bewoners het gevoel dat ze hun eigen tuin inlopen. De inkepingen in het gebouw zorgen voor een tuin op het noorden en een op het zuiden. In beide tuinen komt een karakteristieke boom. Op het zuiden een kleurige loofboom, zoals een magnolia die bij de eerste zonnestralen van het jaar in volle bloei staat. In de tuin op het noorden kiezen we voor een bijzondere naaldboom, zoals een lariks.
De appartementen die aan deze tuinen liggen, hebben een privé-terras in een organische vorm die past bij het ontwerp van de tuinen. Deze terrassen moeten open blijven, dus het is niet toegestaan op schuttingen te plaatsen. Uiteraard kun je met potten met planten wel privacy creëren.

Luxe en compleet afgewerkt

De huurappartementen in The Bow zijn luxe afgewerkt, met een keuken van Siematic, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming (en koeling), stompe binnendeuren en behangklare wanden. Bovendien hebben alle appartementen een uitkragend balkon. Een aantal appartementen op de begane grond heeft een open terras aan de binnentuin.

Dynamische plek

The Bow ligt aan de dynamische Docklandsweg en aan twee groene pleinen: het buurtplein en het doeplein. Het buurtplein is een lommerrijke plek waar je even aan alle drukte kunt ontsnappen. Hier hoor je de vogels fluiten en insecten zoemen. In het midden ligt een glooiende waterpartij. Doordat de wandelpaden langs de gazons geplooid zijn, kun je hier heerlijk zitten. Op het doeplein staat reuring juist voorop en is er voor kinderen en hun ouders en grootouders alle ruimte om te spelen, voetballen en elkaar te ontmoeten.

Parkeren

Onder The Bow komt een parkeerkelder. In deze kelder liggen zowel bergingen als parkeerplaatsen. Een beperkt aantal parkeerplaatsen wordt te huur aangeboden. Je rijdt de parkeerkelder in via de Spadinalaan. Je fiets kun je kwijt in een van de gemeenschappelijke fietsenstallingen op de begane grond.

Planning

The Bow is in aanbouw en wordt verwachting begin 2024 opgeleverd.

Ja, ik heb interesse in Spadinalaan 627

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten