menu
Home » Woning huren » Schelfhorst

Schelfhorst - Almelo

Regelmatig te huur: praktische 2-onder-1-kapwoningen met garage. Alle woningen staan in blokjes van twee, die gescheiden worden door de garages. De tuinen zijn veelal even breed als het huis met garage. Lees meer
TE HUUR

€ 743 - € 765

  • Aantal huurwoningen
    100
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Regelmatig te huur: praktische 2-onder-1-kapwoningen met garage.

Alle woningen staan in blokjes van twee, die gescheiden worden door de garages. De tuinen zijn veelal even breed als het huis met garage. Een riant oppervlak dus!

Indeling:
Via de hal met trapopgang en toilet komt u in de ruime woonkamer en open keuken. De woonkamer is maar liefst 6.5 m. breed. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De keuken is aan de tuinzijde gelegen en is in lichte kleurstelling.

De garage van de woning is bereikbaar vanaf de oprit en vanaf de achtertuin.

Via de trap komt u op de eerste verdieping met 4 slaapkamers. De badkamer is meest voorzien van een ligbad met douche, een 2e toilet en de wastafel.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bellen op 036-5330077 of per mail uw vraag sturen verhuur@vanderlinden.nl.

Ja, ik heb interesse in Schelfhorst

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten