menu
Home » Woning huren » Sausalitolaan 224

Sausalitolaan 224 - Amsterdam

** Verwachte oplevering eind 2023 | 8 september 12:00 start verhuur INSCHRIJVEN GAAT VIA: aanhetij.com ** The Stack | Aan het IJ Amsterdam The Stack in de nieuwe stadswijk Aan het IJ in Amsterdam Noord Lees meer
TE HUUR

€ 1.480 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 90.00
 • Gebruiksoppervlakte
  69 m²
 • Woonoppervlakte
  69 m²
 • Status
  Ingetrokken
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

** Verwachte oplevering eind 2023 | 8 september 12:00 start verhuur INSCHRIJVEN GAAT VIA: aanhetij.com **

The Stack | Aan het IJ Amsterdam

The Stack in de nieuwe stadswijk Aan het IJ in Amsterdam Noord is ontworpen door KAAN Architecten. Het architectenbureau staat bekend om gebouwen met een heldere uitwerking. In het geval van The Stack was dat afwisseling. Doordat de balkons en de gevels verspringen, is elk appartement uniek.

The Stack bestaat uit twee gebouwen: in het ene gebouw liggen de huurappartementen en in het andere gebouw de koopappartementen. Het huurcomplex van The Stack, aan de Sausalitolaan, telt 7 woonlagen met in totaal 58 vrije sector huurappartementen. Je hebt keuze uit 2-,en 3- en 4-kamerappartementen met een woonoppervlakte van circa 41 tot 107 m2.

Luxe en compleet afgewerkt

De huurappartementen in The Stack zijn luxe afgewerkt, met een keuken van Siematic, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming (en koeling), stompe binnendeuren en behangklare wanden. Bovendien hebben alle appartementen een uitkragend balkon. De appartementen op de begane grond hebben een open terras aan de binnentuin.

Groene pockets

De binnentuin van The Stack wordt gevormd door een soort balkon dat is opgespannen tussen de twee gebouwen in. Door als het ware ‘gaten’ te sponzen in de terrazzo-achtige vloer bolt het groen op als een soort lenzen. Het lijkt alsof het groen door de betonplaten heen groeit. In een aantal van deze groene pockets staan volwassen, meerstammige bomen. De pockets zorgen bovendien voor privacy. Doordat deze opbollen, zit je op de begane grond altijd beschut en kunnen buren niet gemakkelijk bij elkaar naar binnen kijken.

Dynamische plek

The Stack ligt op een dynamische plek in de wijk. De gebouwen grenzen namelijk aan zowel het buurtplein als het doeplein. Vanuit het appartement wandel je zo naar het buurtplein waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. Hier hoor je de vogels fluiten en de insecten zoemen. In het midden vind je een glooiende waterpartij. Het doeplein zorgt juist voor meer reuring, met plaats voor kinderen en hun (groot)ouders om te spelen en elkaar te ontmoeten.

Parkeren

Onder The Stack komt een parkeerkelder. In deze kelder liggen zowel bergingen als parkeerplaatsen. Een beperkt aantal parkeerplaatsen wordt te huur aangeboden. Je rijdt de parkeerkelder in via de Sausalitolaan. Je fiets kun je kwijt in de gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond.
Planning

The Stack is in aanbouw en wordt verwachting eind 2023 opgeleverd.
N.B. De prijzen indicatief en kunnen nog wijzigen bij start verhuur. Er kunnen geen rechten aan deze prijzen worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in Sausalitolaan 224

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten