menu
Home » Woning huren » Robert Kochplantsoen 6F

Robert Kochplantsoen 6F - Amsterdam

Het complex Jeruzalem Staete bestaat uit 84 sociale huurwoningen welke speciaal geschikt zijn voor senioren. Deze appartementen zijn levensloopgeschikt gebouwd, energiezuinig, veilig en praktisch ingedeeld. Lees meer
TE HUUR

€ 737 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 44.00
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Het complex Jeruzalem Staete bestaat uit 84 sociale huurwoningen welke speciaal geschikt zijn voor senioren. Deze appartementen zijn levensloopgeschikt gebouwd, energiezuinig, veilig en praktisch ingedeeld.

Het complex is gelegen aan de Robert Kochplantsoen en Van ’t Hofflaan te Amsterdam-Oost. Op de begane grond van het complex zitten onder andere een wijkcentrum voor ontmoeting en activiteiten voor bewoners en buurtbewoners, voorzieningen als huisartsen, apotheek, fysiotherapie en een pedicure gevestigd. Zo heeft u alledaagse voorzieningen binnen handbereik!

Robert Kochplantsoen 6-F is een tweekamerappartement van zo'n 64 m² . Vanuit de entree heeft u toegang tot de berging, badkamer en woonkamer met open basiskeuken. (zie plattegrond). Als bewoner kunt u uw fiets of scootmobiel stallen in de speciale gemeenschappelijke berging. Op het binnenterrein zijn 35 parkeerplaatsen, deze kunnen los worden verhuurd aan huurders van het complex.

Om in aanmerking te komen dient u minimaal 55 jaar of ouder te zijn en uw inkomen dient binnen de sociale sector te vallen. U kunt via WoningNet reageren op deze prachtige appartement!

LET OP! De getoonde foto's zijn ter impressie en hoeven niet van het beschikbare appartement te zijn. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Robert Kochplantsoen 6F

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten