menu
Home » Woning huren » Reeenspoor en Konijnenberg

Reeenspoor en Konijnenberg - Zeewolde

Met regelmaat te huur: praktische eengezinswoningen met luxe keuken. Van der Linden heeft 54 luxe woningen te huur in de groene gemeente Zeewolde, gelegen in de provincie Flevoland. De woningen liggen Lees meer
TE HUUR

€ 840 - € 915

  • Aantal huurwoningen
    54
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Met regelmaat te huur: praktische eengezinswoningen met luxe keuken.

Van der Linden heeft 54 luxe woningen te huur in de groene gemeente Zeewolde, gelegen in de provincie Flevoland. De woningen liggen aan de Reeënspoor en de Konijnenberg en biedt uitzicht op groenaanleg. De wijk is goed bereikbaar met de auto en er zijn parkeerplaatsen aanwezig voor de deur. Alle woningen beschikken over een vrijstaande berging achterin de tuin. De tuinen zijn gelegen op het zonnige zuiden!

Indeling:
De begane grond bestaat uit een tuingerichte ruime woonkamer (40.25m²) en een half-open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals koel/vriescombinatie, combi- magnetron, kookplaat. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd, respectievelijk (10,60)m², (9,92)m² en (16,74)m² groot. De badkamer is voorzien van een wastafel, bad en 2e toilet. De zolder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap en geheel naar eigen inzicht te benutten. Mede dankzij dubbele beglazing is de woning goed geïsoleerd. In de keuken, badkamer en toilet is een mechanische afzuigsysteem aanwezig.

De omgeving:

Zeewolde is een rustige en groene gemeente, gelegen in de provincie Flevoland. Het is het middelpunt van een uitgestrekt recreatiegebied en daardoor ideaal voor rustzoekers en sportliefhebbers.
Naast uitstekende faciliteiten voor uw vrije tijdsbesteding, beschikt het hart van Zeewolde over een gezellig winkelcentrum met een breed aanbod van winkels. De wijken rond het centrum spelen in op de unieke ligging bij haven, dijk, strand en bos.
Zeewolde beschikt over diverse basisscholen met diverse onderwijsvormen en geloofsovertuigingen en een middelbare school met VMBO, HAVO- en VWO-faciliteiten.

Recreatieve functie van Zeewolde
Een impuls voor de stad Zeewolde moest van de recreatieve sector komen. Daarom is Zeewolde ook niet midden in het agrarisch gebied bedacht, maar op het mooiste punt van de polder. Op de grens van land en water, tussen bossen en akkers.
De Aanloophaven is aangelegd om waterrecreanten direct toegang tot het centrum van Zeewolde te bieden. Onder meer voor de waterrecreatie is de dijk bij Zeewolde verder de polder ingelegd. Het zo ontstane Wolderwijd is samen met het Nuldernauw aantrekkelijk voor windsurfers en zeilers.
De recreatieve functie van Zeewolde is eind jaren '70 verder ingevuld met ruimte voor enkele grote vakantieparken en kampeer- en caravanterreinen. Verder zijn er in Zeewolde onder andere een 18-holes golfbaan, een ijsbaan, tennisvelden en een sporthal met binnenbad.

Zeewolde ligt tegenover Harderwijk en is met de auto uitstekend bereikbaar vanuit Harderwijk, Amersfoort, Het Gooi, Almere en Lelystad. Ook zijn er met de meeste plaatsen goede busverbindingen.

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de beheerder: Van der Linden Vastgoed, 036-5330077 of stuur uw vraag naar

Kijk op voor de benodigde woningaanvraagformulier en de actuele beschikbaarheid!

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Reeenspoor en Konijnenberg

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten