menu
Home » Woning huren » Reeenspoor 61

Reeenspoor 61 - Zeewolde

Per 1 oktober aanstaande beschikbaar: fijne woning aan het Reeënspoor in Zeewolde. De wijk is goed bereikbaar met de auto en er zijn parkeerplaatsen aanwezig voor de deur. Alle woningen beschikken over Lees meer
TE HUUR

€ 875 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  108 m²
 • Woonoppervlakte
  108 m²
 • Status
  Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per 1 oktober aanstaande beschikbaar: fijne woning aan het Reeënspoor in Zeewolde.

De wijk is goed bereikbaar met de auto en er zijn parkeerplaatsen aanwezig voor de deur. Alle woningen beschikken over een vrijstaande berging achterin de tuin. De tuinen zijn gelegen op het zonnige zuiden!

Indeling Tussenwoning:
De begane grond bestaat uit een tuingerichte ruime woonkamer (40.25m²) en een half-open keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd, respectievelijk (10,60)m², (9,92)m² en (16,74)m² groot. De badkamer is voorzien van een wastafel, bad en 2e toilet. De zolder is bereikbaar d.m.v. een vaste trap en geheel naar eigen inzicht te benutten. Mede dankzij dubbele beglazing is de woning goed geïsoleerd. In de keuken, badkamer en toilet is een mechanische afzuigsysteem aanwezig.

De omgeving:

Zeewolde is een rustige en groene gemeente, gelegen in de provincie Flevoland. Het is het middelpunt van een uitgestrekt recreatiegebied en daardoor ideaal voor rustzoekers en sportliefhebbers.
Naast uitstekende faciliteiten voor uw vrije tijdsbesteding, beschikt het hart van Zeewolde over een gezellig winkelcentrum met een breed aanbod van winkels. De wijken rond het centrum spelen in op de unieke ligging bij haven, dijk, strand en bos.
Zeewolde beschikt over diverse basisscholen met diverse onderwijsvormen en geloofsovertuigingen en een middelbare school met VMBO, HAVO- en VWO-faciliteiten.

Recreatieve functie van Zeewolde
Een impuls voor de stad Zeewolde moest van de recreatieve sector komen. Daarom is Zeewolde ook niet midden in het agrarisch gebied bedacht, maar op het mooiste punt van de polder. Op de grens van land en water, tussen bossen en akkers.
De Aanloophaven is aangelegd om waterrecreanten direct toegang tot het centrum van Zeewolde te bieden. Onder meer voor de waterrecreatie is de dijk bij Zeewolde verder de polder ingelegd. Het zo ontstane Wolderwijd is samen met het Nuldernauw aantrekkelijk voor windsurfers en zeilers.
De recreatieve functie van Zeewolde is eind jaren '70 verder ingevuld met ruimte voor enkele grote vakantieparken en kampeer- en caravanterreinen. Verder zijn er in Zeewolde onder andere een 18-holes golfbaan, een ijsbaan, tennisvelden en een sporthal met binnenbad.

Zeewolde ligt tegenover Harderwijk en is met de auto uitstekend bereikbaar vanuit Harderwijk, Amersfoort, Het Gooi, Almere en Lelystad. Ook zijn er met de meeste plaatsen goede busverbindingen.

De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning. Heeft u belangstelling? Wij horen u graag!

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Reeenspoor 61

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten