menu
Home » Woning huren » Primus Almere - 16 appartementen

Primus Almere - 16 appartementen - Almere

Het gebouw “Primus” ligt in de Oostvaardersbuurt aan de Pieter van Damstraat. Het gebouw bestaat uit twee woonlagen en de appartementen liggen alle langs een ruime hal. Oostvaardersbuurt is een wijk Lees meer
TE HUUR

Op aanvraag

  • Aantal huurwoningen
    16
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Het gebouw “Primus” ligt in de Oostvaardersbuurt aan de Pieter van Damstraat. Het gebouw bestaat uit twee woonlagen en de appartementen liggen alle langs een ruime hal.

Oostvaardersbuurt is een wijk nabij natuurgebied Oostvaardersplassen en heeft een goede verbinding met de uitvalswegen naar de A6 richting Amsterdam en richting Lelystad. Ook Hilversum en Utrecht zijn via de A6 en A27 goed bereikbaar. Bent u afhankelijk van het openbaar vervoer? Geen probleem, de trein stopt op slechts een paar minuten lopen op station Almere Oostvaarders. Vanuit hier vertrekken ook bussen naar andere stadsdelen van Almere.

De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, kookplaat en combi oven. De badkamer heeft een inloopdouche, 2e vrijhangend toilet en wastafel. Er is ook nog een separaat toilet aanwezig.

Zie jij jezelf hier wel wonen?
Heeft u belangstelling? U kunt zich inschrijven middels een complete aanvraag. Graag al uw documenten delen in uw account. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Houd er rekening mee dat er inkomensvoorwaarden gelden. Daarnaast wordt standaard 1 maand de bruto huurprijs als borg gevraagd. Afhankelijk van uw situatie kan deze borg hoger zijn.

Let op; de getoonde foto's zijn ter impressie. Het appartement is niet gemeubileerd.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Primus Almere - 16 appartementen

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten