menu
Home » Woning huren » Postjesweg 262

Postjesweg 262 - Amsterdam

New West gerealiseerd: Green Urban Living. Bijzondere architectuur met een sfeervolle groene binnentuin, dat is waar New West voor staat! Net buiten de ring wonen en toch alles wat de stad te bieden heeft Lees meer
TE HUUR

€ 1.285 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 30.00
 • Gebruiksoppervlakte
  66 m²
 • Woonoppervlakte
  66 m²
 • Status
  Beschikbaar
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

New West gerealiseerd: Green Urban Living. Bijzondere architectuur met een sfeervolle groene binnentuin, dat is waar New West voor staat! Net buiten de ring wonen en toch alles wat de stad te bieden heeft dichtbij. Dat is wonen in New West. Je bent met de metro, fiets, trein en auto zo waar je moet zijn. De komende jaren wordt de wijk door allerlei nieuwe ontwikkelingen alleen nog maar leuker.

Green Urban Living aan de Postjesweg
Binnenkort start de verhuur van de huurappartementen in het unieke complex aan de Postjesweg. Deze varieren in oppervlakte tussen de 48,8 m2 en de 68,6 m2. De huurprijzen varieren tussen € 1.035,00 tot € 1.330,00 exclusief € 30,00 servicekosten. De prognose van de oplevering is september 2019. Wil je meer weten over het woongebouw, de omgeving en het afwerkingsniveau? Reageer dan op deze aanmelding en wij brengen je direct op de hoogte zodra alle informatie bekend is.

Geinteresseerd?
Er zijn voorwaarden verbonden aan het huren van een appartement. Hierbij kijken wij onder andere naar jouw of jullie bruto maandinkomen. Deze moet minimaal 3,5 maal de huurprijs bedragen. Om die reden vragen wij jou om meerdere stukken te uploaden in jouw dossier. Wellicht kun je jouw inkomensgegevens (o.a. werkgeversverklaring, jaaropgave of winst- en verliesrekening) alvast verzamelen zodat deze tijdig kan worden toegevoegd zodra de werkelijke inschrijving start.

Zorg ervoor dat jouw profiel uiterlijk 20 mei compleet is om mee te gaan met de eerste beoordeling.

Zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Interesse in Postjesweg 262?

De huurwoning aan Postjesweg 262 in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten