menu
Home » Woning huren » Porfierstraat 13

Porfierstraat 13 - Swifterbant

Op zoek naar een ruime woning met riante tuin? Dan kun je stoppen met zoeken, deze vrijstaande woning komt per 1 november a.s. beschikbaar en is zeer geliefd door de praktische indeling en de 3 ruime slaapkamers. Lees meer
TE HUUR

€ 875 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  125 m²
 • Woonoppervlakte
  125 m²
 • Status
  Beschikbaar
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Op zoek naar een ruime woning met riante tuin? Dan kun je stoppen met zoeken, deze vrijstaande woning komt per 1 november a.s. beschikbaar en is zeer geliefd door de praktische indeling en de 3 ruime slaapkamers. In de riante achtertuin met stenen garage kun je optimaal genieten van het buitenleven.

Via de hal met toilet komt je in de ruime woonkamer met woonkeuken. De keuken is in lichte kleurstelling en ziet er netjes uit. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van diverse afmetingen. De zolder is nog vrij in te delen.

De getoonde foto's zijn niet van deze woning, maar van een vergelijkbare woning.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Interesse in Porfierstraat 13?

De huurwoning aan Porfierstraat 13 in Swifterbant is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten