menu
Home » Woning huren » Poortdijk

Poortdijk - IJsselstein

Woon jij straks aan de Poortdijk in IJsselstein? In Poortdijk huur je een duurzaam 2- of 3-kamerappartement. Utrecht ligt praktisch om de hoek, maar hier ervaar je de rust en charme van het historische Lees meer
TE HUUR

€ 965 - € 1435

  • Aantal huurwoningen
    44
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Woon jij straks aan de Poortdijk in IJsselstein?

In Poortdijk huur je een duurzaam 2- of 3-kamerappartement. Utrecht ligt praktisch om de hoek, maar hier ervaar je de rust en charme van het historische IJsselstein.

- Appartementen -

Huur een appartement van 50 m2 tot 80 m2 en ervaar hoe fijn modern wonen kan zijn. In de woning valt de kwaliteit van de keuken meteen op. De mooie afwerking zorgt voor een frisse uitstraling, maar ook voor wooncomfort. Bij het appartement hoort een eigen inpandige berging en in de meeste gevallen een terras, balkon, dakterras of Frans balkon. Zo komen binnen en buiten mooi samen, dit gevoel zal worden versterkt door een weelderig aangelegde binnentuin.

- Duurzaamheid -

Met 300 zonnepanelen op het dak is Poortdijk misschien wel de duurzaamste plek van IJsselstein. Maar we gaan nog net iets verder: duurzame deelvoorzieningen maken jouw leven zorgeloos en ongecompliceerd. Twee elektrische deelauto’s en e-bikes zorgen ervoor dat jij hier prima zonder auto kunt wonen en op de meest milieubewuste manier je bestemming bereikt.

- Locatie -

Poortdijk vind je op de locatie van de voormalige Jan van de Wijngaard school, op de kruising van de Julianalaan en de Poortdijk. Je woont hier vlak tegen het historische centrum van IJsselstein aan, een stad die al in 1310 haar stadsrechten kreeg. Loop je door de straten van het centrum, dan voel je de aanwezigheid van een rijke geschiedenis. De charmante straten, oude gebouwen, bruggetjes en de Stadsgracht zorgen voor een unieke en gezellige sfeer. En wist je al dat het Historisch Stadhuis in opdracht is gebouwd van Willem van Oranje?

Toch heeft de moderne wereld hier ook haar intrede gedaan. Er is een breed horeca-aanbod, allerlei sportgelegenheden en natuurlijk veel kunst en cultuur. Vanaf Poortdijk is het maar 500 meter lopen naar de binnenstad, maar er zijn ook winkels nog dichterbij huis. Zo ligt de Jumbo praktisch om de hoek. Ook ben je zo buiten de stad: vanaf Poortdijk loop je in 3 minuten naar de tramhalte Hooghe Waerd, vanwaar een directe verbinding loopt naar Nieuwegein en Utrecht. Dit maakt Poortdijk zo’n fijne locatie om te wonen!

- Zorg -

Alle appartementen van Poortdijk worden binnen de vrije sector verhuurd, op 15 woningen na. Deze vallen onder de sociale huur en zijn bedoeld voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. In samenwerking met Lister creëren we zo een fijne woonomgeving voor mensen met bijvoorbeeld autisme. Alle cliënten van Lister kunnen zelfstandig wonen en zijn onderdeel van de community van Poortdijk.

- Deelmobiliteit -

Een eigen auto is handig. Zeker voor mensen die iedere dag met de auto de weg op moeten. Maar wat als dit niet het geval is? Dan staat de auto vaak werkloos op de oprit. Daarvoor is deelmobiliteit een perfecte oplossing!

Via We Drive Solar staan er voor bewoners van Poortdijk gratis elektrische auto’s klaar. Dat is op een duurzame manier kennismaken met deelmobiliteit. Want hoewel een elektrische auto niet helemaal klimaatneutraal is, is deze wél schoner dan een brandstofauto. Zo helpen we de natuur én onszelf!

Goed om te weten:

- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 12 maanden. Korter huren is geen optie. Na 12 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de woning zelf

Unieke bewoners-app:

In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Belangstelling? Schrijf u in via www.vanderlinden.nl of neem contact met ons op via 088-5330000

Ja, ik heb interesse in Poortdijk

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten