menu
Home » Woning huren » Paukenstraat 9E

Paukenstraat 9E - Almere

Studio’s Aan de Paukenstraat in Muziekwijk in Almere zijn prachtige studio’s gecreëerd. De studio is een zelfstandige woonruimte en van alle gemakken voorzien. Zo is er voor de studio een complete Lees meer
TE HUUR

€ 615 p/m

 • Type
  Appartement
 • Gebruiksoppervlakte
  19 m²
 • Woonoppervlakte
  19 m²
 • Status
  Verhuurd per maand
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Studio’s
Aan de Paukenstraat in Muziekwijk in Almere zijn prachtige studio’s gecreëerd. De studio is een zelfstandige woonruimte en van alle gemakken voorzien. Zo is er voor de studio een complete keuken en badkamer met toilet aanwezig. Met uitstekende uitvalswegen en een NS-station voor de deur, bent u snel in Amsterdam of op Schiphol.
De studio heeft een warm en modern karakter waarbij rekening is gehouden met een eenpersoons huishouden. Alle huurders kunnen gebruik maken van een gezamenlijke wasmachine en fietsenberging!
Standaard is de studio’s gestoffeerd (voorzien van laminaat vloer en gordijnen). De getoonde foto's zijn van een vergelijkbaar object, in deze studio is geen meubilering aanwezig.

De huurprijs voor deze studio is € 615,27. Dit is een all-in prijs.

Huurperiode
Deze woningen is ideaal geschikt voor starters en expats. De minimale huurperiode is 1 jaar en kan daarna voor onbepaalde tijd worden verlengd.

Hoe komt u in aanmerking?
Als u graag in aanmerking wilt komen voor deze studio aan de Paukenstraat, hebben wij een volledige aanvraag van u nodig. Houdt u rekening met de gestelde inkomenseis voor de woningen (namelijk 2x de huurprijs als minimale bruto inkomen per maand).

Kernwoorden voor huren aan de Paukenstraat: modern, warm, compleet, sfeervol, luxe en van alle gemakken voorzien.

Ja, ik heb interesse in Paukenstraat 9E

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten