menu
Home » Woning huren » Parkwijk

Parkwijk - Lelystad

Nabij het stadshart komen binnenkort deze 27 moderne, comfortabele en toekomstbestendige eengezinswoningen! In de Parkwijk, gelegen aan de rand van het stadshart en op loopafstand van alle voorzieningen Lees meer
TE HUUR

€ 890 - € 1000

  • Aantal huurwoningen
    27
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Nabij het stadshart komen binnenkort deze 27 moderne, comfortabele en toekomstbestendige eengezinswoningen!

In de Parkwijk, gelegen aan de rand van het stadshart en op loopafstand van alle voorzieningen die het stadscentrum biedt, komen deze ruime en lichte eengezinswoningen. De woningen zijn zeer energiezuinig, gasloos, voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen.

Parkwijk is gelegen in het centrum van Lelystad. De wijk heeft een moderne uitstraling. Door de verschillende gevels en kapconstructies ontstaat een speels en kleurrijk straatbeeld.

In de nabijheid treft u veel voorzieningen zoals supermarkten, winkels en het theater. Allen zijn op loopafstand te vinden. Ook het centraal station is binnen 5 minuten fietsen te bereiken. Met de auto bent u in 10 minuten op de snelweg A6.

Even zin in een dagje nabij het water? Bataviahaven biedt voldoende mogelijkheden voor watersport of om op een andere wijze van het buitenleven te genieten. Lelystad biedt u ook een strand waar u op mooie zonnige dagen lekker kunt relaxen. kortom: een heerlijke woonomgeving.

Heeft u belangstelling? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en beschikbaarheid. De huidige indicatie oplevering is maart/april 2020 (dit is een prognose en kan nog wijzigen!).

N.b.: Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ja, ik heb interesse in Parkwijk

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten