menu
Home » Woning huren » Oostpoort

Oostpoort - Amsterdam

Er zijn nog enkele appartementen te huur in dit prachtige nieuwbouwcomplex 55+. In totaal worden er 74 appartementen gerealiseerd in de vrije sector. De indicatie voor de oplevering is januari 2016.Het Lees meer
TE HUUR

€ 759 - € 1099

  • Aantal huurwoningen
    74
  • Status
    Verhuurd (wachtlijst)
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Er zijn nog enkele appartementen te huur in dit prachtige nieuwbouwcomplex 55+.

In totaal worden er 74 appartementen gerealiseerd in de vrije sector. De indicatie voor de oplevering is januari 2016.Het project is gelegen in de levendige wijk Oostpoort, een nieuwe woonwijk met veel voorzieningen dichtbij.

In Amsterdam-Oost is op het voormalige terrein van de Oostergasfabriek aan de Linnaeusstraat/Polderweg een nieuw woon- en winkelgebied ontwikkeld. ‘Oostpoort’ biedt nieuwe, comfortabele woningen en een goed aanbod van winkels, scholen, horeca, sport en cultuur in de directe omgeving. Verder zal het gebied een autoluw woongebied worden welk helemaal afgestemd is op de voetganger en fietser.


De appartementen
De nieuwbouw Blok 13 bestaat uit twee gebouwen met zes woonlagen in een U-vorm rond een binnentuin;
- ‘Paradijsplein Oostpoort’ met ingangen aan het Paradijsplein en het Dulcie Septemberpad biedt 74 vrije sector huurwoningen.
- ‘Amstelring Oostpoort’ met een eigen ingang aan het Polderplein is verhuurd aan Amstelring. In dit deel van het appartementengebouw komen onder andere woningen en voorzieningen voor mensen die (intensieve) zorg nodig hebben.
- De woonoppervlaktes van de vrije sector appartementen variëren van 74 m2 tot en met 141 m2. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte.

Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag.

Ja, ik heb interesse in Oostpoort

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten