menu
Home » Woning huren » Paradijsplein 9

Paradijsplein 9 - Amsterdam

Minimale leeftijd 55 jaar en ouder. Helaas is het echt niet mogelijk om in aanmerking te komen indien u jonger bent. Per direct hebben wij dit mooie 2-kamer appartement beschikbaar! De minimale leeftijd Lees meer
TE HUUR

€ 796 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 56.00
 • Gebruiksoppervlakte
  47 m²
 • Woonoppervlakte
  47 m²
 • Status
  Beschikbaar
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Minimale leeftijd 55 jaar en ouder. Helaas is het echt niet mogelijk om in aanmerking te komen indien u jonger bent.

Per direct hebben wij dit mooie 2-kamer appartement beschikbaar! De minimale leeftijd om hier te mogen wonen is 55 jaar. In Amsterdam-Oost is op het voormalige terrein van de Oostergasfabriek aan de Polderweg een nieuw woon- en winkelgebied ontwikkeld genaamd ´Oostpoort´. Oostpoort biedt nieuwe, comfortabele woningen en een goed aanbod van winkels, horeca, sport en cultuur. Verder zal het gebied autoluw worden welke helemaal afgestemd is op de voetganger en fietser. Dit appartement maakt deel uit van het complex Paradijsplein Oostpoort.

Indeling
Bij binnenkomst treft u in de hal een badkamer en een meterkast. Aan uw linkerzijde treft u de verlichte woonkamer. Dit doordat er grote ramen in de woning zitten. Aan de einde van de hal vindt u de slaapkamer. Deze slaapkamer is ruim en zeer praktisch in te richten. Ook heeft dit appartement aan de linkerzijde een balkon die over het Paradijsplein heen kijkt.

Verder heeft de woning een open keuken met een luxe afwerking. De woning is voorzien van een warmte/koude installatie welk warm water levert. Het warme water voor zowel de vloerverwarming als voor het warme tapwater wordt centraal aangeleverd vanuit het centrale verwarmingssysteem. Deze gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast heeft de woning ook een algemene binnentuin en een eigen berging. Ook bieden wij de mogelijkheid om een parkeerplek te huren, afhankelijk van de beschikbaarheid.

De getoonde binnenfoto's zijn niet van het desbetreffende appartement, maar geven een impressie.

Heeft u belangstelling? Wij horen u graag!

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Interesse in Paradijsplein 9?

De huurwoning aan Paradijsplein 9 in Amsterdam is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten