menu
Home » Woning huren » Paradijsplein 77

Paradijsplein 77 - Amsterdam

Per direct beschikbaar: Senioren (vanaf 55 jaar) 2-kamer appartement in een prachtige nieuwbouwcomplex. In Amsterdam-Oost is op het voormalige terrein van de Oostergasfabriek aan de Linnaeusstraat/Polderweg Lees meer
TE HUUR

€ 1.100 p/m

  • Type
    Woonhuis
  • Servicekosten
    € 56.00
  • Status
    Verhuurd per jaar
FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar: Senioren (vanaf 55 jaar) 2-kamer appartement in een prachtige nieuwbouwcomplex.

In Amsterdam-Oost is op het voormalige terrein van de Oostergasfabriek aan de Linnaeusstraat/Polderweg een nieuw woon- en winkelgebied ontwikkeld. ‘Oostpoort’ biedt nieuwe, comfortabele woningen en een goed aanbod van winkels, scholen, horeca, sport en cultuur in de directe omgeving. Verder zal het gebied een autoluw woongebied worden welk helemaal afgestemd is op de voetganger en fietser.

De getoonde binnenfoto's zijn van een voorbeeld woning.

Indeling
Het appartement is gelegen op de 5e verdieping. Bij binnenkomst treft u in de hal de berging en de ruime badkamer. Aan het einde van de hal treft u de slaapkamer. Vanuit de hal en de slaapkamer is de woonkamer te bereiken, voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur. Het balkon heeft een ligging op het noordwesten. (zie plattegrond)

De woning is voorzien van een warmte/koude installatie welk warm water levert. Het warme water voor zowel de vloerverwarming als voor het warme tapwater wordt centraal aangeleverd vanuit het centrale verwarmingssysteem. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast heeft de woning ook een algemene binnentuin en een eigen berging. Ook bieden wij de mogelijkheid om een parkeerplek te huren, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Heeft u belangstelling? Neem dan contact met ons op! Wij informeren u graag.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Paradijsplein 77

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten