menu
Home » Woning huren » Oudaen 76

Oudaen 76 - Zeewolde

Beschikbaar per 1 september 2022! Dit ruime 4-kamer appartement met een oppervlakte van 125 m2 bevindt zich op de eerste verdieping van het complex. Bij het appartement zit 1 parkeerplaats inbegrepen. Het Lees meer
TE HUUR

€ 1.060 p/m

 • Type
  Woonhuis
 • Servicekosten
  € 71.00
 • Gebruiksoppervlakte
  125 m²
 • Woonoppervlakte
  125 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Beschikbaar per 1 september 2022!

Dit ruime 4-kamer appartement met een oppervlakte van 125 m2 bevindt zich op de eerste verdieping van het complex. Bij het appartement zit 1 parkeerplaats inbegrepen.

Het appartement beschikt over een balkon met ligging aan de straatzijde. In het appartement zijn 3 slaapkamers en een berging aanwezig.

Heeft u interesse in het huren van dit appartement? Wij hanteren een inkomensnorm van 4x de huurprijs als bruto maandinkomen. Een eventueel tweede inkomen rekenen wij voor 50% mee. Inschrijven is mogelijk via vanderlinden.nl

Plattegrond

Interesse in Oudaen 76?

De huurwoning aan Oudaen 76 in Zeewolde is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten