menu
Home » Woning huren » Nunspeterweg 7-B4

Nunspeterweg 7-B4 - Elburg

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een driekamer appartement gelegen op de begane grond nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving! De appartementen aan de Nunspeterweg Lees meer
TE HUUR

€ 763 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 80.00
 • Gebruiksoppervlakte
  59 m²
 • Woonoppervlakte
  59 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Dit betreft een woning alleen voor senioren. Lees in de woningtekst hieronder de specifieke voorwaarden met betrekking tot inkomen en leeftijd

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een driekamer appartement gelegen op de begane grond nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving!

De appartementen aan de Nunspeterweg liggen schitterend rondom het Nieuwe Feithenhof. Het complex is centraal gelegen met alledaagse voorzieningen in de nabijheid!

Het appartement is gelegen op de begane grond. De ruime entree met inpandige berging biedt toegang tot de badkamer, slaapkamer, slaap/hobbykamer en woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken en vanuit hier heeft u ook weer toegang tot de buitenruimte. Uw fiets kunt u stallen in de gemeenschappelijke fietsenstalling in het complex en voor uw auto is er (gratis) parkeergelegenheid rondom het complex.

Dit senioren appartement is een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen vanuit de overheid te hanteren. Om in aanmerking te kunnen komen dient het huishoudinkomen bij een éénpersoonshuishouden tussen de € 24.075 en de € 40.765 te zijn en voor een tweepersoonshuishouden tussen de € 32.550 en de € 45.014 te zijn.

Wilt u ook graag fijn wonen in Elburg? Dan zien wij graag de volledige inschrijving met de inkomensverklaring of definitieve aanslag 2020 of 2021 van de belastingdienst tegemoet!

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Nunspeterweg 7-B4

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten