menu
Home » Woning huren » Nunspeterweg 7B 03

Nunspeterweg 7B 03 - Elburg

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement gelegen op de begane grond nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving! De appartementen aan de Nunspeterweg Lees meer
TE HUUR

€ 740 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 75.00
 • Gebruiksoppervlakte
  40 m²
 • Woonoppervlakte
  40 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per direct beschikbaar voor senioren (55 jaar of ouder), een twee kamer appartement gelegen op de begane grond nabij alledaagse faciliteiten en in een groene omgeving!

De appartementen aan de Nunspeterweg liggen schitterend rondom het Nieuwe Feithenhof. Het complex is centraal gelegen met alledaagse voorzieningen in de nabijheid!

Het appartement is gelegen op de begane grond. De ruime entree met inpandige berging biedt toegang tot de badkamer, slaapkamer, slaap/hobbykamer en woonkamer. De woonkamer heeft een open keuken en vanuit hier heeft u ook weer toegang tot de buitenruimte. Uw fiets kunt u stallen in de gemeenschappelijke fietsenstalling in het complex en voor uw auto is er (gratis) parkeergelegenheid rondom het complex.

Dit senioren appartement is een sociale huurwoning, daarom dienen wij het passend toewijzen vanuit de overheid te hanteren. Om in aanmerking te kunnen komen dient het huishoudinkomen bij een éénpersoonshuishouden tussen de € 23.725 en de € 40.024 te zijn en voor een tweepersoonshuishouden tussen de € 32.075 en de € 40.024 te zijn.

Wilt u ook graag fijn wonen in Elburg? Dan zien wij graag de volledige inschrijving met de inkomensverklaring of definitieve aanslag 2019 van de belastingdienst tegemoet!

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Nunspeterweg 7B 03

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten