menu
Home » Woning huren » Noorwegenkade 702

Noorwegenkade 702 - Almere

Op een goede locatie in de jonge wijk Almere Poort wordt binnenkort een nieuwbouwcomplex met 16 luxe appartementen opgeleverd. Het complex is gelegen aan de rand van de wijk en de woningen hebben een wijds Lees meer
TE HUUR

€ 1.350 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 55.00
 • Gebruiksoppervlakte
  79 m²
 • Woonoppervlakte
  79 m²
 • Status
  Beschikbaar
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Op een goede locatie in de jonge wijk Almere Poort wordt binnenkort een nieuwbouwcomplex met 16 luxe appartementen opgeleverd. Het complex is gelegen aan de rand van de wijk en de woningen hebben een wijds uitzicht. De woningen zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, badkamer met douche en wastafel en een terras, balkon of dakterras.

Deze woning is per direct beschikbaar voor de verhuur. De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruime hal, woonkamer met aangrenzend de open keuken in rechte opstelling, twee slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Ook heeft de woning een balkon die is gesitueerd in een hoekopstelling. Het balkon is bereikbaar door middel van schuifdeuren vanuit de woonkamer.

Bijzonderheden Noorwegenkade 702
- Per direct beschikbaar
- Driekamer appartement
- Woonoppervlakte ca. 79 m²
- Luxe keuken met diverse inbouwapparatuur
- Badkamer met douche en wastafel
- Voorzien van twee slaapkamers
- Balkon aanwezig

Locatie Almere Poort
Door de prachtige ligging van Almere Poort, aan het water en het bos, kun je er verrassend wonen. Almere Poort heeft een mooi strand en een prachtige jachthaven die samen een scala aan watersportmogelijkheden bieden. Het stadsdeel ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en 't Gooi en heeft een eigen NS station en een goede busverbinding met de andere delen van Almere.

Interesse in dit mooie project? Meld u dan aan voor de belangstellendenlijst en zorg ervoor dat uw account over volledige informatie beschikt. Om in aanmerking te komen voor dit complex is het goed te weten dat wij hiervoor inkomensrichtlijnen hanteren. Het bruto maandinkomen (inclusief vakantiegeld en 13e maand) die minimaal 4x keer de vermelde huurprijs van deze woning te zijn. Mocht u gaan huren met uw partner dan telt het inkomen van uw partner voor 100% mee. Er wordt één maand huur als waarborgsom gevraagd.

Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Interesse in Noorwegenkade 702?

De huurwoning aan Noorwegenkade 702 in Almere is per direct beschikbaar. Heb je interesse in deze woning maak dan nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten