menu
Home » Woning huren » Noorderduinstraat 602

Noorderduinstraat 602 - Almere

Per januari/februari 2021 worden er weer 12 prachtige eengezinswoningen in Boomrijk aan ons opgeleverd. Huurprijzen liggen tussen de € 1.255,- en de € 1.310,- per maand. De ervaring van wonen in Lees meer
TE HUUR

1.310

 • Type
  Woonhuis
 • Gebruiksoppervlakte
  126 m²
 • Woonoppervlakte
  126 m²
 • Status
  Onder optie
FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Per januari/februari 2021 worden er weer 12 prachtige eengezinswoningen in Boomrijk aan ons opgeleverd. Huurprijzen liggen tussen de € 1.255,- en de € 1.310,- per maand.

De ervaring van wonen in de natuur maakt DUIN zo bijzonder. In Boomrijk wordt het landschap gekenmerkt door een bossige omgeving. Fris, groen en wat besloten, een mooie afwisseling op de omliggende duinen. Gelegen in het oorspronkelijke Muiderbos, dat wordt getransformeerd tot een boomrijk woonlandschap. De mooie, volgroeide, bruikbare bomen zijn zoveel mogelijk behouden gebleven en nieuwe aanplant wordt toegevoegd. De volwassen esdoorns, sparren en beukenbomen geven je direct het gevoel te wonen tussen oude bomen. Daarnaast worden er veel jonge, nieuwe exemplaren geplant. In Boomrijk voel je de geborgenheid van het bos en toch is de stad dichtbij. De woningen zijn met oog voor detail gecreëerd. Je woont in een boomrijke omgeving, maar ervaart wel het ultieme gevoel van leven in DUIN. Naast de sprekende architectuur kent Boomrijk in de basis een rijk afwerkingsniveau. Een compleet uitgeruste keuken en luxe sanitair.

Mocht u in aanmerking wensen te komen, schrijf dan vooral in op onze website. De toewijzing zal plaatsvinden op basis van compleetheid van dossier.

Wij hanteren een inkomenseis van 4 keer de huurprijs om voor deze woningen in aanmerking te komen. Een 2e inkomen rekenen wij voor 50% mee. Voor eigen ondernemers geldt een andere inkomenseis (zie FAQ op de website) en zal er bij akkoord van de aanvraag een waarborgsom van 3 maanden de huurprijs worden gevraagd.

Plattegrond

Ja, ik heb interesse in Noorderduinstraat 602

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten