menu
Home » Woning huren » Nieuw Akerendam I

Nieuw Akerendam I - Beverwijk

- Beschikbaar voor senioren vanaf 60 jaar -  Nieuw Akerendam is een wooncomplex waar mensen zelfstandig wonen. Onderdeel van het complex is de ontmoetingsruimte de Tuynsael. Daar is een scala aan mogelijkheden Lees meer
TE HUUR

€ 872 - € 1150

  • Aantal huurwoningen
    75
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

- Beschikbaar voor senioren vanaf 60 jaar - 
Nieuw Akerendam is een wooncomplex waar mensen zelfstandig wonen. Onderdeel van het complex is de ontmoetingsruimte de Tuynsael. Daar is een scala aan mogelijkheden voor ontmoeting, ontspanning en vrijetijdsbesteding. Er wordt door de bewoners van alles georganiseerd. 
Ook de ligging is uniek, aan de rand van de historische buitenplaats Akerendam met een prachtig park, in hartje Beverwijk.

- Kenmerken Nieuw Akerendam -
- De woning is voorzien van energielabel A, B & C
- Zeer ruime twee kamer appartementen en studio's
- Keuken met inbouwapparatuur (koelkast, combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat)
- Beschikbaar in overleg
- Ontmoetingsruimte, multifunctionele zaal, bibliotheek, wasserette en kapsalon ter plaatse
- Veel activiteiten zoals gymnastiek, bridgemiddagen, biljarten, filmavonden en kookgroepen
- Moestuin aanwezig
- Inkomensrichtlijnen  -


- Voor deze huurwoning gelden er inkomenseisen. U kunt een huurwoning huren als uw inkomen passend is bij de huur. Uw inkomen dient voor deze woningen meer dan €47.699 (1-persoonshuishouden) en €52.671 (2-persoonshuishouden) te zijn. U mag 10% van uw eigen vermogen mee rekenen. De inkomensgrenzen 2024 kunt u ook vinden via https://www.volkshuisvestingnederland.nl/actueel/nieuws/2023/12/06/indexering-inkomens-voor-woningtoewijzing-verkoopregels-en-passend-toewijzen-2024.

Let op: het aanvragen van huursubsidie is afhankelijk van de kale huurprijs, servicekosten en uw inkomen. Om te zien of u in aanmerking komt, kunt u een proefberekening maken bij de Belastingdienst.

- Wilt u in aanmerking komen voor deze woning?-

Bent u enthousiast geworden over deze woning en voldoet u aan de inkomensrichtlijnen? Schrijf u dan in via vanderlinden.nl/woning-huren als woningzoekende.

Bij het selecteren van de meest geschikte kandidaat maken wij enkel gebruik van objectieve selectiecriteria zoals leeftijd, de hoogte van het inkomen in relatie tot de hoogte van de huur, gezinsomvang en soortgelijke criteria. Hierbij maken wij in geen enkele situatie positieve of negatieve uitzonderingen op basis van geslacht, huidskleur, achternaam, geaardheid, afkomst, geloof of etniciteit van de woningzoekende.

Als er meerdere, vergelijkbare inschrijvingen op een woning zijn, dan zal er een willekeurig dossier gekozen worden op volgorde van binnenkomst. U ontvangt hier dan vanzelf bericht over. Mocht u niets hebben vernomen, dan bent u helaas niet geselecteerd. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen waarom er gekozen is voor een andere kandidaat. Wanneer u zoveel mogelijk kans wilt maken op een woning, raden we u aan om meerdere voorkeuren door te geven indien u in meerdere woningen geïnteresseerd bent.
- Goed om te weten -

- Getoonde foto's zijn van een modelwoning en niet van de specifieke woning zelf

- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. De huur is maandelijks opzegbaar, de opzegtermijn bedraagt één maand.


Alle informatie met betrekking tot de woning is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ja, ik heb interesse in Nieuw Akerendam I

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten