menu
Home » Woning huren » New West

New West - Amsterdam

Green Urban Living. Bijzondere architectuur met een sfeervolle groene binnentuin, dat is waar New West voor staat! Net buiten de ring wonen en toch alles wat de stad te bieden heeft dichtbij. Dat is wonen Lees meer
TE HUUR

€ 1035 - € 1600

  • Aantal huurwoningen
    23
  • Status
    Verhuurd (belangstellendenlijst)
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over het project

Green Urban Living. Bijzondere architectuur met een sfeervolle groene binnentuin, dat is waar New West voor staat! Net buiten de ring wonen en toch alles wat de stad te bieden heeft dichtbij. Dat is wonen in New West. Je bent met de metro, fiets, trein en auto zo waar je moet zijn. De komende jaren wordt de wijk door allerlei nieuwe ontwikkelingen alleen nog maar leuker.

Green Urban Living aan de Postjesweg
Deze appartementen variëren in oppervlakte tussen de 48,8 m2 en de 68,6 m2. De huurprijzen variëren tussen € 1.035,00 tot € 1.330,00 exclusief € 30,00 servicekosten. Wil je meer weten over het woongebouw, en de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op!

Geïnteresseerd?
Er zijn voorwaarden verbonden aan het huren van een appartement. Hierbij kijken wij onder andere naar jouw of jullie bruto maandinkomen. Deze moet minimaal 3,5 maal de huurprijs bedragen. Om die reden vragen wij jou om meerdere stukken te uploaden in jouw persoonlijke woondossier op www.vanderlinden.nl. Wellicht kun je jouw inkomensgegevens (o.a. werkgeversverklaring, jaaropgave of winst- en verliesrekening) alvast verzamelen zodat wij deze tijdig kunnen beoordelen.

Zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in New West

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten