menu
Home » Woning huren » Naritaweg 199PP

Naritaweg 199PP - Amsterdam

Parkeerplaats te huur. De parkeerplek bevindt zich in de parkeergarage van het appartementencomplex West Block aan de Naritaweg in Amsterdam. Bijzonderheden: - Huurprijs € 160,00 per maand - De waarborgsom Lees meer
TE HUUR

€ 160 p/m

  • Type
    Overig
  • Status
    Verhuurd per maand
FAQBelangstellendenlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Parkeerplaats te huur.

De parkeerplek bevindt zich in de parkeergarage van het appartementencomplex West Block aan de Naritaweg in Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 160,00 per maand
- De waarborgsom bedraagt € 160,00
- Minimale huurperiode bedraagt 3 maanden.
- Per direct te huur

De parkeergarage is voorzien van een beveiligde, afgesloten, automatische deur. Toegang alleen via persoonlijke toegangstag. Het terrein is afgesloten met een slagboom.

Goed om te weten:
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 3 maanden. Korter huren is geen optie. Na 3 maanden is de huurovereenkomst maandelijks opzegbaar met inachtneming van de gestelde opzegtermijn
- Getoonde foto's dienen als voorbeeld en zijn niet van de parkeerplaats zelf

* Aan de inhoud van de advertentieteksten en afbeeldingen is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Belangstelling? Neem contact met ons op via verhuur@vanderlinden.nl of bel naar 088-5330000.

Ja, ik heb interesse in Naritaweg 199PP

Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. Interesse? Meld je dan via onderstaande button aan als geïnteresseerde, dit is gratis en vrijblijvend. Daarnaast informeren wij je per e-mail zodra deze woning of vergelijkbare woningen beschikbaar komen.

Ja, ik heb interesse in deze woning Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten