menu
Home » Woning huren » Nagelstraat 64

Nagelstraat 64 - Oldenzaal

Dit unieke appartement is per direct te huur en gelegen op de 3e en dus hoogste verdieping met speelse indeling. Indeling: Via de hal kom je in de lichte woonkamer met veel raampartijen en open keuken Lees meer
TE HUUR

€ 860 p/m

 • Type
  Appartement
 • Servicekosten
  € 33.00
 • Gebruiksoppervlakte
  82 m²
 • Woonoppervlakte
  82 m²
 • Status
  Onder optie
Huurtoeslag?FAQBezichtigenInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Dit unieke appartement is per direct te huur en gelegen op de 3e en dus hoogste verdieping met speelse indeling.

Indeling:
Via de hal kom je in de lichte woonkamer met veel raampartijen en open keuken zonder apparatuur. De inpandige berging is gelegen aan de keuken. Het appartement heeft twee slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer met douche en wastafel is in lichte kleurstelling. Het separate toilet is aan de hal gelegen.

De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning en niet van de nu beschikbare woning.

Het appartement heeft een balkon waar je heerlijk van het buitenleven kunt genieten.
Het complex heeft geen eigen parkeerplaatsen. Maar de parkeergarage is onder het gebouw en de vergunningsmogelijkheden kunnen nagevraagd worden bij de gemeente.

Heb je belangstelling? We horen je graag. We zullen de aanvragen op volgorde van binnenkomst behandelen. Uiteraard is een bezichtiging mogelijk.

Huurtoeslag

Helaas, deze woning ligt boven de huurtoeslaggrens. Ook al heb je een laag inkomen, voor deze woning kun je niet in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst.

Ja, ik heb interesse in Nagelstraat 64

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten