menu
Home » Woning huren » Nagelstraat 12

Nagelstraat 12 - Oldenzaal

Leuk appartement met ruim balkon, gelegen op de 2e verdieping in hartje centrum van Oldenzaal. Indeling: Via de hal kom je in de lichte woonkamer met open keuken zonder apparatuur. De inpandige berging Lees meer
TE HUUR

€ 671 p/m

  • Type
    Appartement
  • Servicekosten
    € 33.00
  • Status
    Verhuurd per maand
Huurtoeslag?FAQWachtlijstInschrijven Terug naar resultaten

Over de woning

Leuk appartement met ruim balkon, gelegen op de 2e verdieping in hartje centrum van Oldenzaal.

Indeling:
Via de hal kom je in de lichte woonkamer met open keuken zonder apparatuur. De inpandige berging is gelegen aan de hal. Het appartement heeft twee slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer met douche en wastafel is in lichte kleurstelling. Het separate toilet is aan de hal gelegen.

De getoonde foto's zijn van een vergelijkbare woning en niet van de nu beschikbare woning.

Het appartement heeft een ruim balkon waar je optimaal van het buitenleven kunt genieten.
Het complex heeft geen eigen parkeerplaatsen. Maar de parkeergarage is onder het gebouw en de vergunningsmogelijkheden kunnen nagevraagd worden bij de gemeente.

Heb je belangstelling? We horen je graag. We zullen de aanvragen op volgorde van binnenkomst behandelen. Uiteraard is een bezichtiging mogelijk.

Huurtoeslag

Heb je een laag inkomen? Grote kans dat je voor deze woning in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de huurkosten.

Wanneer heb je recht op huurtoeslag? 

Of je recht hebt op huurtoeslag hangt onder andere af van het inkomen van jezelf en het huishouden waar jij eventueel deel van uitmaakt, de huurprijs van de woning, je vermogen, je gezinssituatie en je leeftijd. Meer informatie over huurtoeslag lees je op de website van de Belastingdienst. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor huurtoeslag? Doe dan een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe werkt het aanvragen van huurtoeslag? 

Zodra je je huurcontract hebt ondertekend kun je een aanvraag voor huurtoeslag indienen bij de Belastingdienst. Je geeft hierbij de huurprijs van de woning en je inkomen door. De huurtoeslag is een voorschot. Je ontvangt dit rechtstreeks van de Belastingdienst.

De Belastingdienst controleert achteraf of de gegevens kloppen. Heb je meer verdiend? Dan moet je een deel van de toeslag terugbetalen. Heb je minder inkomen dan verwacht? Dan krijg je geld terug.

Vragen over huurtoeslag

Heb je vragen over huurtoeslag? Kijk dan op www.toeslagen.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ja, ik heb interesse in Nagelstraat 12

Er is een wachttijd voor deze woning. Wil je weten wat de gemiddelde wachttijd is neem dan contact op met een van onze medewerker. Je kunt je hieronder inschrijven, we matchen dan dagelijks ons aanbod met je zoekprofiel en informeren je als deze woning of als er vergelijkbaare woningen beschikbaar komen. Dit is gratis en vrijblijvend.

Inschrijven als woningzoeker Bel ons
(088) 533 00 00

Deel deze huurwoning:

Automatisch op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod? Schrijf u in als woningzoekende en wij houden u automatisch op de hoogte van nieuw aanbod huurwoningen in uw regio.

Terug naar de zoekresultaten